Decoratie tips voor na de feestdagen

Blog-decoratie-tips-voor-na-de-feestdagen-plaid-bolme-pure-wood

De drukte van de feestdagen ligt nu achter ons. Het huis werd hiervoor helemaal opgetuigd en we moeten helaas weer afscheid gaan nemen van alle kerstversiering en wie weet al de kerstboom. Die lege plek waar eerst de kerstboom stond voelt nu wel heel leeg aan of dat bijzettafeltje met jouw favoriete kerstaccessoires. De eettafel is weer leeg nadat al het kerstservies weer is opgeborgen. Pure Wood heeft een aantal tips voor het decoreren van jouw woning voor na de feestdagen. Want ook nu moet het huis gezellig en warm zijn!

[easy-image-collage id=24677]

Op de foto: Schaal antiek Goud, Plaid Bolme en Plaid Noud Faux Fur

KAMERPLANTEN

Vaak gaat het gezegde: kerstboom eruit, kamerplant erin. En dit geldt niet voor niets. Planten geven je huis net dat beetje extra en met een mooie pot eromheen vormen ze al snel een stijlvol geheel. Planten zorgen voor veel sfeer in huis. Kies bijvoorbeeld voor de Kentiapalm. Een plant die vrij gemakkelijk te verzorgen is en je kan hem op veel plekken in het huis zetten. Door de grootte van deze plant vult hij al snel de lege ruimte op waar eerst de kerstboom stond. De Kentiapalm is niet voor niets dé woonplant van de maand januari.

METALLICS

Zorg voor warmte en sfeer in huis door het gebruik van verschillende metallics. Werk met de glans van goud, rosé goud, brons en koper. Verwerk dit in woonaccessoires, vazen of in lantaarns. Metallic tinten zijn ook te vinden in behang, stoffering, gordijnen, glas en kunst. Het materiaal zorgt voor sfeervolle tinten en is ook nog erg trendy. Bekijk bovenstaande schaal van antiek brons en decoreer het met kaarsen en kleine vaasjes voor een warm gevoel.

[easy-image-collage id=24679]

Op de foto: Vazen antiek groen, Knit Kussen Noa, Spiegel White Wash en Houten schaal

KAARSEN EN SCHALEN

Hét accessoire waarmee je oneindig kan combineren zijn kaarsen en schalen. Het geeft gemakkelijk een warme sfeer. Decoreer kaarsen in een stolp, op een schaal, in lantarens of in een groep op een dienblad. Kies warme kleuren zoals goud, oker geel, oranje en aardetinten zoals terracotta. Dit zijn ook nog eens dé kleuren die we vaak terug gaan zien in 2019.

GROEPEREN VAN VAZEN

Het groeperen van twee vazen met verschillende soorten bloemen (of zijden bloemen) is een goede manier voor het gezellig maken van het huis. Kies robuuste vazen als deze antieke vazen in groene kleur. Combineer deze vazen met de Magnolia in knop of de helleborus tak voor een winters gevoel.

 

Op zoek naar nieuwe woonaccessoires? Bekijk alle woonaccessoires van Pure Wood!