Leuke wanddecoratie: inspiratie en ideeën

Shelfmate-blog-wanddecoratie

Iedereen heeft er weleens last van, een kale muur. Vaak is het lastig om de juiste wanddecoratie te vinden. Wat past in mijn interieur en wat gaat niet snel vervelen? Het fijnste is als je er natuurlijk lang van kan genieten. Pure Wood heeft een aantal ideeën voor een kale muur. Bekijk hier de leukste wanddecoratie!

PHOTO WALL

Een poster is al een goed begin van het leuker maken van jouw wand. Maar heb je er ook aan gedacht om te vermenigvuldigen? Maak een combinatie van meerdere posters bestaande uit foto’s en posters met verschillende afmetingen. Ze doorbreken de muur en zorgen voor veel inspiratie. Ook foto’s van hetzelfde formaat die naast elkaar hangen geven een bijzonder effect.

STOERE WANDKLEDEN

Een erg populaire oplossing is het wandkleed. Pure Wood heeft een groot aanbod wandkleden van het merk Urban Cotton. Prachtige designs van kunstenaren van erg goede kwaliteit. De wandkleden zijn gemaakt van 100% organisch katoen. Het is een dun kleed van zware katoenen garen. Het is een leuk alternatief voor een inspirerend interieur!

STIJLVOLLE SPIEGELS

Een spiegel is niet het eerste waaraan je denkt bij wanddecoratie in de woonkamer. Een spiegel is echter multifunctioneel. Zo hoef je niet meer naar boven of naar de gang om jezelf te bekijken én lijkt de ruimte een stuk groter. Dit komt door het weerkaatsen van het licht. Dit is ideaal voor een kleine woonkamer!

HOUTEN PLANKEN

Naast deze ideeën is het ook leuk om driedimensionaal te gaan. Hang een drietal planken op aan de muur van boven naar beneden. Houdt er genoeg ruimte tussen om de planken te decoreren met bijvoorbeeld posters, fotolijsten, mandjes of ander soort decoratie.

SHELFMATE

Pure Wood heeft een nieuwe manier van decoreren. Het is een variant op de houten planken zoals hierboven beschreven. De Shelfmate bestaat uit teakhouten planken met metalen frame. Hier kun je eindeloos mee variëren. Decoreer de planken net als op de afbeelding. Zeg maar dag tegen de kale muur!

 

Geïnspireerd geraakt door dit artikel? Bekijk hier alle woondecoraties van Pure Wood!