Accessoires in de mooiste naturel tinten

Uitgelichte Afbeelding

Wanneer je niet van drukke en opvallende kleuren houdt, maar je interieur natuurlijk en rustig wil inrichten, kom je al snel uit op een naturel interieur. Dit interieur is rustgevend en neutraal waarbij veel gebruik wordt gemaakt van natuurlijke kleuren en materialen. Lichte stoffen, warme elementen en texturen om het interieur mee te verrijken. Wij hebben prachtige items die niet mogen ontbreken in deze woonstijl! Bekijk onze favorieten hieronder en shop ze online!

MUSTHAVES VOOR EEN NATUREL INTERIEUR 

Gebruik accenten van hout, rotan en zeegras en voeg kamerplanten toe om het interieur warm te maken. Creëer een fijn geheel door een rustige basis te combineren met verschillende patronen en texturen. Met een naturel interieur kun je veel verschillende items combineren. Alle lichte en zachte kleuren passen bij elkaar. Hieronder vind je een aantal van onze favorieten welke zeker niet mogen ontbreken in jouw naturel interieur.

Rotan Lantaarn Met Led

SHOP HIER >

Tafelhaard Stonefire

SHOP HIER >

Vaas glas grijs transparant

SHOP HIER >

BOHEMAIN INTERIEUR

Nude, zacht terra en roze in combinatie met rotan, jute en warme houtkleuren. Met deze aardse tinten haal je warmte en gezelligheid in huis. Het zijn meestal zachte kleuren die goed te combineren zijn. Zo zijn deze tinten met elkaar te combineren, maar zeker ook met andere tinten. Dat is toch om verliefd op te worden? Accessoires in deze prachtige tinten zijn perfect te combineren met een bohemian woonstijl. Hieronder vind je een aantal van onze favorieten.

Katoenen Beige Plaid

SHOP HIER >

Vaas Ayla bruin keramiek

SHOP HIER >

Zeegras mand naturel

SHOP HIER >

ZEEGRAS WANDHANGERS 

Wat ook zéker niet mag ontbreken in jouw interieur zijn onze zeegras wandhangers. Deze gave items komen ze zomer helemaal terug en perfect voor binnen én buiten! Hieronder vind je een aantal van onze favorieten, maar we hebben er nog véél meer. Dus klik snel verder!

Madam Stoltz Wandhanger Palm Leaf Half Rond 3

SHOP HIER >

wandhanger zeegras Madam Stoltz

SHOP HIER >

Wandhanger zeegras Mendong

SHOP HIER >

Krijg jij maar geen genoeg van alle accessoires in naturel tinten? Ga dan eens naar onze website www.purewood.nl en maak jouw woning compleet! Wist je dat wij jouw bestelling gratis verzenden bij een besteding boven de €75,-?