Top 5: Zeegras wandhangers

Uitgelichte Afbeelding

Heb jij nog een saaie lege muur? En ben je op zoek naar een mooie aanvulling met een zomerse uitstraling? Dan zijn de zeegras wandhangers perfect voor jou! Een wandhanger is een echte eye-catcher welke een sfeervolle toevoeging geeft aan ieder interieur. Wij hebben de top 5 zeegras wandhangers voor jou op een rijtje gezet. Ben jij benieuwd naar deze top 5? Lees dan snel verder!

 

Wandkleed Madam Stoltz

1. MADAM STOLTZ WANDHANGER PALM LEAF BAMBOESTEEL LARGE

Op nummer 1 staat deze prachtige wandhanger van Madam Stoltz. Het wandkleed is gemaakt van zeegras waardoor het een volle en natuurlijke uitstraling heeft. Het wandkleed heeft aan de ene zijde een speelse en wilde look en is aan de andere zijde geknoopt wat zorgt voor een wat rustigere sfeer. Hang hem op zoals jij zelf wil!

2. MADAM STOLTZ WANDHANGER PALM LEAF BAMBOESTEEL SMALL

Toch op zoek naar een wandhanger in een maatje kleiner? Dan is wandhanger palm leaf bamboesteel small een mooie optie. Doordat de wandhanger een kleinere maat heeft kan je deze makkelijk combineren met andere wanddecoratie. De wandhanger heeft een bamboesteel waarmee deze makkelijk op te hangen is. De wandhangers palm leaf bamboesteel van Madam Stoltz zorgen voor een heerlijke Ibiza sfeer in jouw interieur!

Wandhanger Zeegras Aan Bamboesteel
Madam Stoltz Wandhanger Palm Leaf Rond 3

3. MADAM STOLTZ WANDHANGER ROND

Hoe leuk is deze ronde wandhanger van Madam Stoltz. De vorm zorgt voor een speels effect in jouw interieur. De wandhanger is groot waardoor deze jouw lege muur meteen volledig vult. Door de wandhanger te combineren met vrolijke kleuren en materialen creëer je een zomerse sfeer in huis. De wandhanger kan niet alleen binnen, maar ook buiten opgehangen worden!

4. MADAM STOLTZ WANDHANGER PALM LEAF HALF ROND

Vind je een ronde wandhanger super tof, maar is de wandhanger rond veel te groot voor in jouw interieur? Wandhanger palm leaf half rond is een stuk kleiner waardoor deze makkelijk te combineren is met andere wanddecoratie of op een kleine muur opgehangen kan worden. Hang hem op in jouw interieur of onder de veranda voor een heerlijk zomerse sfeer.

Madam Stoltz Wandhanger Palm Leaf Half Rond 3
Madam Stoltz Wandhanger Grass 3

5. MADAM STOLTZ WANDHANGER GRASS

Tot slot de wandhanger Grass van Madam Stoltz. Door de combinatie van het gevlochten en losse deel, krijgt de wandhanger een speels effect. Kleed jouw lege muur leuk aan met dit wandkleed en zet er bijvoorbeeld een mooie plant bij voor een natuurlijke sfeer.

Ben jij benieuwd naar de gehele collectie wandhangers? Klik dan snel verder. En ben je benieuwd naar al onze wanddecoratie? Kom dan langs in onze showroom om je te laten inspireren!

[thrive_leads id=’47773′]