Top 5: Nieuwste wandkleden in onze collectie

Uitgelichte Afbeelding

Ben jij die lege muur in jouw interieur ook zo zat? Dan is een wandkleed de perfecte oplossing. Een wandkleed fleurt je muur helemaal op en is een echte eye-catcher in huis. Onze wandkleden collectie gaat van kleurrijke eye-catchers tot aan rustige ontwerpen, kortom voor ieder wat wils. Wij hebben voor jou een top 5 gemaakt van onze nieuwste wandkleden om de keuze wellicht wat makkelijker te maken! Ben jij benieuwd naar deze top 5? Lees dan snel verder.

A Womans Face

1. WANDKLEED A WOMAN’S FACE

Het wandkleed a woman’s face van Urban Cotton is een prachtige blikvanger in jouw interieur! Het aquarel ontwerp is gemaakt door Anick de Rouw, een licht schilderij waarin Anick de vrouwelijke sensualiteit probeert te vangen in het gezicht en lichaamstaal van de vrouw. Het schilderij bestaat uit zwart-wit-grijs tinten welke in ieder interieur passen en makkelijk te combineren zijn. Kortom, een echte musthave!

2. WANDKLEED SKYLINE

Op nummer twee staat het wandkleed Skyline, een wandkleed dat zorgt voor een ruimtelijke sfeer in jouw interieur. Het idee van het ontwerp is om je het gevoel te geven dat je midden in de stad zit. Met het wandkleed Skyline haal je het stadsgevoel dus in huis. Het wandkleed bestaat uit donkere tinten welke een warmere uitstraling creëren. Daarnaast is het wandkleed gemaakt van velvet en voelt dus heerlijk aan.

Wandkleed City
Wandkleed Blue 2

3. WANDKLEED BLUE

Hoe gaaf is het wandkleed Blue? Het ontwerp van dit wandkleed kun je op verschillende manieren bekijken. Je kunt er bijvoorbeeld de lucht met wolken in zien, maar je kunt er ook de zee in terug zien. De combinatie van de blauwe kleuren met de licht geel/gouden tinten zorgen voor een rustige en kleurrijke uitstraling. Kan jouw interieur nog wel wat kleur gebruiken? Dan is dit wandkleed perfect voor jou!

4. WANDKLEED PEACOCK YELLOW

De zomer staat voor de deur en we kunnen niet wachten op het heerlijke weer. Met het wandkleed Peacock Yellow van Urban Cotton haal jij de zomer in huis! Het wandkleed heeft een zomers gele kleur welke gecombineerd is met verschillende andere vrolijke kleuren. Ook de bloemen versterken de vrolijke zomerse uitstraling van het wandkleed. Naast dat het wandkleed super gaaf is, is deze ook nog eens gemaakt van 100% biologisch katoen.

Peacock
Wandkleed Shell

5. WANDKLEED SHELLS

De klassieke stijl in jouw interieur halen is momenteel erg trendy, daarom hebben wij op plek vijf het wandkleed Shells gezet. Het wandkleed is een ontwerp van verschillende schelpen in een klassiek jasje. Naast dat je dus de klassieke stijl in huis haalt, zorgt het wandkleed ook voor een zomerse uitstraling door de schelpen in het ontwerp.

Weet jij al welke lege muur je wilt aankleden met één van onze wandkleden? We zijn erg benieuwd voor welke stijl jij gaat! Ben je toch op zoek naar een andere sfeer in jouw interieur? Neem dan zeker een kijkje op onze webshop naar onze gehele collectie wandkleden

[thrive_leads id=’47773′]