Toont alle 3 resultaten

Blauwe hoekbanken

Blauwe hoekbank als statement in jouw woonkamer; wij zijn er fan van! Het lijkt een gewaagde kleur, maar de kleur blauw is met ontzettend veel andere kleuren te combineren. Hieronder vind je een selectie blauwe hoekbanken, maar iedere Room108 bank kan naar wens worden samengesteld bij ons in de showroom. Shop online onderstaande banken of kom gezellig langs en stel jouw hoekbank zelf samen!

Blauwe hoekbank: diverse kleurtonen en materialen

Blauw is een rustgevende kleur en straalt vertrouwen uit. Het is naast een groene hoekbank, beige hoekbank en grijze hoekbank een van de populairdere kleuren om te kiezen voor jouw hoekbank. De kleur blauw is een primaire kleur en bestaat uit diverse kleurtonen. Van lichtblauw, zeeblauw, donkerblauw, petrol, kobaltblauw, tot turquoise, grijsblauw en marineblauw. Het is een enorm veelzijdige kleur.

Wist je dat je bij ons kunt kiezen uit meer dan 700 verschillende stoffen en kleuren? Zo kun je dus kiezen voor een velvet blauwe hoekbank, maar ook een mooie stoffen of leren hoekbank. De meeste hoekbanken kunnen bij ons in blauw worden uitgevoerd. Kies jouw favoriete model, bepaald jouw ideale opstelling en meet alvast even de ruimte op waar jouw blauwe hoekbank moet komen staan. Vervolgens stel je samen met onze ervaren interieuradviseurs jouw droombank samen in onze showroom in Oisterwijk.

Hoekbank blauw combineren met andere kleuren

Blauw lijkt een gewaagde kleur om te kiezen voor jouw hoekbank, maar is in werkelijkheid een super makkelijke kleur om te combineren. Zo kun je blauw combineren met natuurlijk zwart en wit, maar ook aardse kleuren zoals bruin, grijs en beige en andere blauwtinten. Bovendien staat blauw ook leuk met groen, okergeel, roze en goud. Ga in het geval van goud voor mooie gouden woonaccessoires in plaats van meteen een gouden muur. Met slechts gouden accenten kun je de kleur blauw nog iets luxer laten ogen. Genoeg opties dus!

Blauwe hoekbank kopen bij Pure Wood

Heb jij jouw nieuwe blauwe droombank hierboven al gevonden in de juiste opstelling en kleur? Bestel de blauwe hoekbank dan online en ontvang jouw nieuwe bank dan binnen enkele weken in huis. De banken in onze collectie zijn van uiterst goede kwaliteit, zitten heerlijk en zijn ook nog eens een plaatje voor het oog. Liever komen proefzitten? Dat kan in onze showroom in Oisterwijk. Daar staan onze interieuradviseurs van maandag tot en met zaterdag en iedere eerste zondag van de maand voor jou klaar.