Toont alle 11 resultaten

Grijze hoekbanken

Een grijze hoekbank is stijlvol, chique, subtiel en de kleur grijs is een fijne basiskleur voor jouw nieuwe hoekbank. De kleur grijs kan vrijwel met iedere kleur gecombineerd worden en past daarom perfect binnen bijvoorbeeld een industrieel, landelijk, maar ook modern interieur. Wist je dat je onderstaande banken geheel zelf samen kan stellen bij ons in de showroom? Zo kun je kiezen uit nog veel meer grijze stoffen en tinten.

Vanaf:  1.439,00
Vanaf:  1.279,00
Vanaf:  1.399,00
Vanaf:  1.509,00
Vanaf:  1.279,00
Vanaf:  1.429,00
Vanaf:  1.655,00
Vanaf:  1.509,00

GRIJZE HOEKBANK ZELF SAMENSTELLEN

Onze Room108 banken kun je geheel zelf samenstellen in onze winkel in Oisterwijk. Kijk hierboven met name naar de zit, de juiste opstelling en het model. Vervolgens kun je bij ons in de showroom uit 700 stoffen en kleuren een keuze maken. Zo heb jij binnen no-time jouw grijze hoekbank helemaal naar wens samengesteld.

Een grijze hoekbank moet vooral comfortabel zijn, passen bij je interieur en moet uiteraard voldoen aan jouw persoonlijke wensen. Bij Pure Wood heb je de keuze uit een groot aantal grijze hoekbanken. Kies uit diverse opstellingen, afmetingen, materialen en kleuren. Bovenstaand aanbod is nog maar een fractie van wat er allemaal mogelijk is. Zien wij jou snel in onze woonwinkel in Oisterwijk?

Grijze hoekbank combineren

Wil je jouw grijze bank combineren met kleur? Plaats de bank dan tegen een gekleurde muur en shop sierkussens waar de kleur van de wand in terugkomt. Zodoende zorg je voor een matchend geheel en pas je gezelligheid toe in je interieur. Het voordeel is dat grijs met super veel kleuren gecombineerd kan worden. Vooral de kleur groen combineert goed met een grijze bank. Voeg gouden accenten toe door middel van woonaccessoires en voilà, jouw woonkamer is klaar om optimaal van te genieten met jouw gezelschap.

Hoekbank grijs online bestellen

Heb jij jouw nieuwe grijze droombank hierboven al gevonden, waar je niets meer aan wil veranderen? Bestel de grijze hoekbank dan online en ontvang jouw nieuwe bank dan binnen enkele weken in huis. De banken in onze collectie zijn van uiterst goede kwaliteit, zitten heerlijk en zijn ook nog eens een plaatje voor het oog.