Toont alle 28 resultaten

Duurzaam interieur

Waarom goede materialen en meubels weggooien als we het kunnen hergebruiken? Ben jij daar ook zo bewust mee bezig, dan is deze pagina echt iets voor jou! Wij hebben een aantal voorbeelden voor het inrichten van een duurzamer interieur. Hier wordt een greep uit onze duurzame collectie getoond met meubels, maar ook leuke woonaccessoires waarmee je de look helemaal compleet kunt maken. Ben je nieuwsgierig geworden naar ons assortiment? Bekijk de producten hieronder en laat je inspireren!

Duurzame meubels

Of je er nu bewust mee bezig bent of niet, we gaan allemaal steeds duurzamer leven. Zo ook met onze meubels. Maar wat zijn duurzame meubels nou eigenlijk? Denk bijvoorbeeld aan materialen die we hergebruiken voor nieuwe meubels. Hout is hier een goed voorbeeld van maar denk ook aan metalen die verwerkt zijn in bijvoorbeeld kasten. Als een meubel lang meegaat en dus niet snel vervangen hoeft te worden, kunnen we dit ook associëren als duurzaam. Het staat ontzettend stijlvol in je interieur en kunt met accessoires steeds weer een nieuwe style creëren zonder de grote meubels te vervangen. Dit alles is beter voor het milieu, want je gebruikt materialen die afbreekbaar zijn, en het is goed voor de portemonnee, want je investeert in meubels met een lange levensduur!

Duurzame woonaccessoires

Door te kiezen voor natuurlijke materialen in accessoires houd je het milieu goed te vriend. Denk bijvoorbeeld aan het verwerken van schelpen in ornamenten, rotan lampen die gemaakt worden van riet of bamboe, maar ook een vloerkleed gemaakt van wol. Kies voor een houten dienblad op tafel met rustieke houten en metalen kandelaren voor een gezellige, stoere sfeer in huis. Je kunt met het starten van bewust zijn en het kiezen van duurzame accessoires al een grote stap maken in het verduurzamen van je interieur.

Inspiratie opdoen voor een duurzaam interieur

Ben je geïnspireerd en wil je graag nog meer voorbeelden komen bekijken? Kom gezellig langs in onze showroom in Oisterwijk waar we 4500m2 met meubels en woonaccessoires hebben, maar ook ook nog veel meer andere leuke woonstijlen. Onze stylistes staan voor je klaar om advies te geven over het nóg mooier maken van je interieur en alle informatie te geven die je nodig hebt. Mocht je eerder nog vragen hebben? Wij zijn ook te bereiken via WhatsApp waar we zo snel mogelijk reageren op je berichtje. Onze producten zijn altijd 24/7 online te shoppen en er is een mogelijkheid om achteraf te betalen met Klarna.