Resultaat 1–36 van de 113 resultaten wordt getoond

Windlichten & kandelaren

Windlichten en kandelaren, van deze sfeermakers krijg je nooit genoeg! Met deze prachtige decoratie items kan je alle kanten op. Bekijk hieronder een stuk van onze gehele collectie!

WINDLICHTEN

In ons assortiment zitten veel verschillende windlichten passend bij iedere woonstijl. Windlichten zijn niet meer weg te denken uit een interieur. Deze sfeermakers zijn te combineren met waxinelichtjes, brede kaarsen en smalle kaarsen om ze nog extra sfeervol en gezellig te maken. Niet alleen om het gezellig maken in de winter, ook sfeervol in de zomermaanden!

INDUSTRIEEL WINDLICHT

Een industrieel windlicht is een prachtig item wat in ieder interieur staat te schitteren door de prachtige materialen en kleuren. Het zijn vaak natuurlijke maar wel donkere kleuren en zwarte materialen. Hierdoor krijgt de kandelaar een strakke en stoere look, waardoor hij in iedere woning opvalt.

KANDELAAR

Kandelaren zijn dé finishing touch voor in jouw woning! Zo zijn ze prachtig te combineren met kaarsen. Denk aan een stijlvolle vormgeving van de kandelaar met een strakke smalle kaars erin. De kaarsenhouder kan je helemaal stylen zoals jij het wilt en zoals het bij jou past. Kandelaren hebben niet altijd een kaars nodig. In onze collectie zitten ook stijlvolle kandelaars in donkere kleuren met een chique touch in een gouden of zilveren kleur.

HOUTEN KANDELAARS

Een stoere eikenhouten kandelaar in een natuurlijke hout kleur of juist een felle kleur? Er is van alles mogelijk. Binnen ons assortiment vind je talloze vormen houten kandelaars. Denk aan een vierkante-, ronde-, rechthoekige-, of een karakteristieke vorm.

Wil jij een kandelaar of een windlicht kopen, maar weet je niet hoe je deze items het beste kan stylen? Kom dan langs in onze showroom voor extra inspiratie. Hier staan ook al onze stylistes met passend advies voor je klaar en helpen ze je graag met het uitzoeken van de mooiste accessoires!