Toont alle 35 resultaten

Vintage woonaccessoires

Doe een stapje terug in de tijd met deze leuke vintage woonaccessoires. Bij Pure Wood draait het om unieke items en een fijne sfeer creëren. Kies jouw favoriete vintage decoratie hieronder en shop online of in onze showroom.

Vanaf:  28,50

Mix and match jouw vintage decoratie

Een van de leukere aspecten van vintage woonaccessoires is de mogelijkheid om ze te mixen en matchen met moderne items. Houd de basis neutraal en strak en voeg er leuke vintage woonaccessoires aan toe voor een meer persoonlijke en authentieke look in huis. Is reuring in huis meer iets voor jou? Mix dan diverse prints, kleuren en materialen en voeg hier prachtige vintage woonaccessoires aan toe.

Karakteristieke stijl & unieke vondsten

Een van de leukere kenmerken aan vintage woonaccessoires, is hun diversiteit aan karakteristieke stijlen die teruggrijpen naar verschillende tijdperken en designbewegingen. Elk item vertelt een eigen verhaal en dat maakt vintage woonaccessoires zo karakteristiek. Je ziet vintage meubels en woonaccessoires vaak terug in een eclectisch interieur, waarin ook meerdere stijlen, culturen en tijdperken samenkomen.

Van de weelderige art-deco stijl van de jaren 1920 tot de kleurrijke en speelse prints uit de jaren 70, vintage woonaccessoires bieden een scala aan mogelijkheden om jouw interieur nóg authentieker te maken.

Vintage woonaccessoires kopen bij Pure Wood

Heb je leuke vintage items gezien? Shop ze dan online bij Pure Wood. Bij ons profiteer je online van gratis verzending boven de 75 euro aan orderwaarde. Dit is met uitzondering van meubels. Bovendien heb je ook nog de mogelijkheid om achteraf te betalen met Klarna. Zo kun je jouw nieuwe items eerst stylen in huis, voordat je ze betaalt.

Wil je nog meer vintage decoratie zien? Bezoek dan onze showroom in Oisterwijk. Je kijkt hier je ogen uit bij al het moois dat er te zien valt. Van maandag tot en met zaterdag staan onze deskundige