Resultaat 1–36 van de 54 resultaten wordt getoond

Bohemian woonaccessoires

Kleurrijk, natuurlijke materialen, mix van culturen: zo mogen we de Bohemian woonaccessoires wel omschrijven. Kies jouw favorieten hieronder en bestel online of bezoek onze showroom in Oisterwijk.

Bohemian accessoires: kleurrijk en eclectisch

Creëer een levendige sfeer met kleurrijke en eclectische accessoires die perfect passen binnen een Bohemian interieur. De woonstijl wordt gekenmerkt door een mix van culturen, texturen en patronen en vormt een creatieve inrichting. Bohemian woonaccessoires transformeren je huis tot een artistieke en inspirerende ruimte.

Mixjes en printjes

Een eclectische stijl moedigt een mix van culturen, stijlen en materialen aan, wat resulteert in een unieke en persoonlijke inrichting. Mix en match verschillende texturen als katoen, wol, zijde en jute, combineer vintage items met unieke en moderne meubels. Met kralen, veren, franjes en zeegras breng je de tropische invloeden van jouw favoriete vakantieland in eigen huis. Wie wil dat nu niet?

Het leuke van Bohemian woonaccessoires is dat iedere kleur kan. Van roze woonaccessoires, gouden woonaccessoires, blauwe woonaccessoires, groene woonaccessoires en beige woonaccessoires. Bij Pure Wood ben je op de juiste plek om je favoriete decoratie te komen shoppen. Wij staan bekend om de unieke houten kastjes en meubeltjes en hebben ook meer dan genoeg woonaccessoires om een keuze uit te maken.

Bohemian woonaccessoires kopen bij Pure Wood

Wij houden van dit trendje, want niets is te gek in een Bohemian interieur met mooie woonaccessoires. Je kan het zo bont maken als je zelf wil en dit soort interieurs zijn alles behalve saai. Vind je deze stijl heel leuk, maar weet je niet zo goed welke items je moeten kiezen? Dan helpen we je natuurlijk heel graag verder! Neem contact op via de chat of bezoek onze showroom zodat we je kunnen helpen met al jouw interieurvragen.

Van maandag tot en met zaterdag is onze showroom in Oisterwijk geopend en iedere eerste zondag van de maand nog een dagje extra. Iedere vrijdag staan onze deuren een paar uurtjes lander voor je open, zodat je ook na werktijd onze winkel nog even kan bezoeken.