Toont alle 15 resultaten

Schilderijen

Schilderijen geven een gave boost aan je interieur en kunnen je huis helemaal afmaken. Deze eye-catchers maken het totaalplaatje compleet. Van abstracte tot zwart-wit, en van moderne tot klassieke schilderijen. Bekijk al onze schilderijen!

SCHILDERIJEN VOOR ELKE WOONSTIJL

In de grote collectie van Pure Wood zijn hele mooie diverse schilderijen aanwezig. Van abstract tot zwart wit geschilderd. Bij ons kan je alle kanten op. Onze collectie bestaat uit een prachtige selectie van schilderijen die passen in diverse woonstijlen. Denk aan wanddecoratie in een klassieke, moderne, landelijke, abstracte, industriële, en Scandinavische woonstijl. Wisselend in formaten en materialen. Denk hierbij aan schilderijen op canvas, foto’s op plexiglas of Alu Art schilderijen. Met een schitterend schilderij als muurdecoratie krijgt je interieur een echte boost!

ALU ART SCHILDERIJEN

De schilderijen van Alu Art zijn echte eye-catchers voor in huis! Deze prachtige schilderijen zijn gemaakt door Nederlandse kunstenaars en ze zijn van topkwaliteit. Door het aluminium zijn ze karakteristiek en trendy. Alu Art is helemaal hip en het is eens wat anders dan een canvasdoek of een poster in je interieur. De Alu Art collectie is heel erg uiteenlopend en verkrijgbaar in diverse soorten en formaten, zodat dit plaatje helemaal past in jouw interieur. Ben jij op zoek naar een stijlvol Alu Art schilderij? Onze collectie is zeer divers en bestaat uit diverse thema’s als glamour, fashion, lifestyle, nature, elite, goldrush en wildlife.

Wist je dat wij nog veel meer verschillende soorten wanddecoratie in ons assortiment hebben? Denk hierbij aan posters, wandkleden, klokken en spiegels. Bekijk online welke jouw favorieten zijn!

Maar wil je liever in het echt zien hoe wij alle wanddecoratie passend maken voor jouw woonstijl of wil graag wooninspiratie opdoen? Kom dan naar onze 4500m2 showroom in Oisterwijk. Hier staan onze stylistes voor je klaar en helpen je graag met persoonlijk advies.