Toont alle 9 resultaten

Houten wanddecoratie

Houten wanddecoratie zie je haast in ieder interieur terug. Het assortiment is dan ook erg breed. Denk aan houten spiegels, prachtige ornamenten of wel houten wandrekken. Wat is jouw favoriete houten wanddecoratie stuk?

Verschillende soorten houten wanddecoratie

Pure Wood biedt een heel gevarieerd aanbod aan houten wanddecoratie aan. Het zorgt vaak voor een landelijke woonstijl door het houten materiaal. Echter kan je het ook wel vaak terugzien in ander soorten interieurstijlen. Door de verschillende houten materialen geef je net een warmer gevoel aan je interieur. Denk aan een spiegel met een houten rand, een houten wandornament en niet te vergeten houten wandrekken die je prachtig kan decoreren.

Wanddecoratie: overal in huis

Wanddecoratie kan je uiteraard in iedere kamer in huis stylen. Het zorgt direct voor een sfeervolle en warme omgeving. Met de houten wanddecoratie van Pure Wood weet je altijd je huis af te stylen.

Gezellig en stylisch in de woonkamer

Vaak begin je met het afstylen van je woonkamer. Hiervoor hebben we veel verschillende wanddecoratie in de webshop en in onze showroom (in Oisterwijk). Een lege ruimte boven de bank of naast te televisie, je vult het op met houten wanddecoratie in de woonkamer.

Praktisch in de keuken

Een gezellig houten plankje in de keuken zorgt direct voor sfeer. Zet hier niet alleen andere accessoires op want je creëert ook direct functionele ruimte om te gebruiken tijdens het koken. Wellicht combineer je het met houten decoratie stukken.

Cosy in de slaapkamer

Zie je het al voor je? Een grote spiegel met hout in je slaapkamer! De wanddecoratie van Pure Wood neemt je mee in een oase van rust, precies wat je zoekt op de slaapkamer. Of kies voor andere kussens en textiel stukken van Pure Wood in de slaapkamer.

Bekijk de decoratie mogelijkheden bij Pure Wood

In onze showroom zie je direct alle houten wanddecoraties staan. Wij staan klaar voor advies en om je te inspireren in onze prachtige winkel. Of bestel je artikelen eenvoudig online, zelfs met gratis verzending vanaf € 75,00 binnen Nederland en België!