Enig resultaat

Glazen salontafels

Een glazen salontafel is een luxe, modern en tijdloos meubelstuk. Bij Pure Wood heb je glazen salontafels in diverse stijlen. Bekijk ons assortiment hieronder en shop jouw favoriet. Bestel je online, dan profiteer je van gratis verzending.

Salontafel glas: tijdloos én stijlvol

Een glazen tafel is klassiek en dat maakt het een tijdloos item. Houd je van een klassiek interieur? Shop dan een van onze glazen salontafels uit de collectie van Pure Wood. Ook bij een landelijk interieur of Scandinavisch interieur komt een glazen tafel mooi tot zijn recht. Bij veel van onze glazen salontafels worden gecombineerd met een houten en metalen onderstel, waardoor de échte klassieke glazen salontafel een stuk moderner wordt. Zo past de salontafel binnen ieder interieur.

Luxe glazen salontafel kopen bij Pure Wood

De mooiste glazen salontafels shop je bij Pure Wood. Je hebt de keuze om jouw favoriete glazen tafel online bij ons te bestellen of onze winkel in Oisterwijk te bezoeken. Hier staan al onze interieurstylistes voor jou klaar met de leukste ideeën over het gezellig inrichten en aankleden van jouw glazen salontafel. Onze salontafels zijn ook online te bestellen. Sommige van onze glazen salontafels worden echter niet bezorgd vanwege de breekbaarheid. Deze dienen bij ons afgehaald te worden. Zien we je snel bij ons in de winkel? Gezellig! Wij ontvangen je van harte met een lekker kopje koffie.