Toont alle 6 resultaten

SALE

Wij hebben altijd de nieuwste collecties aan meubelen te koop in onze showroom en online. Uiteraard wisselen ook onze collecties regelmatig en daarom verkopen we af en toe showroommodellen voor een scherpe prijs. Weggooien is zonde! Bekijk onze sale items! (Let op: de sale pagina is erg wisselend en daarom staat niet altijd alles online).

UITVERKOOP MEUBELEN

Van design hoekbanken naar strakke en stoere eettafels tot eetkamerstoelen en stijlvolle accessoires. Binnen onze sale pagina hebben wij vele uiteenlopende artikelen die je gelijk mee naar huis kunt nemen en waar je lang plezier van kan hebben. Denk hierbij aan een eettafel die gefunctioneerd heeft als showroommodel, maar die nu uit de collectie is gegaan.

GOEDKOPE BANK

Ben jij op zoek naar een goedkope bank? Dan is dit je kans! Een goedkope hoekbank met een fijn zitcomfort, goede kwaliteit, maar wel tegen de allerbeste prijs is vaak lastig te vinden. Maar wij hebben vaak een aantal toppers in onze wisselende collectie die voor een leuke meeneemprijs eruit mogen. Bekijk daarom eens onze sale artikelen. Hier bevinden zich steeds de beste items, van hoge kwaliteit tegen de laagste prijzen.

UITVERKOOP ACCESSOIRES

Uiteraard hebben wij niet alleen grote meubelen in onze sale staan. De wat kleinere accessoires zoals sierkussens, plaids, kandelaren, schalen etc. zijn hier ook te vinden. Verder zijn kleinmeubelen zoals kisten, krukjes of poefs hier ook weleens aanwezig. Al deze items worden verkocht tegen de laagste prijs en wie weet zit jouw droomitem er wel tussen?!

Koop je liever de meubelen in het echt? Of wil je al onze sale artikelen bekijken? Dan is dat uiteraard geen enkel probleem! In onze showroom vind je twee ruimtes waar al onze sale meubelen staan, zodat je ze in het echt kunt bekijken en je kunt ze hier natuurlijk ook uitproberen. In onze showroom hebben we nog véél méér sale artikelen staan dan dat je online kunt vinden (het gaat heel snel en weg=weg…) Uiteraard staan ook hier onze stylistes en adviseurs voor jouw klaar om je te voorzien van passend advies en alle informatie die je nodig hebt. Wist je dat wij iedere eerste zondag van de maand extra geopend zijn? Deze koopzondag zijn wij open van 12:00 tot 17:00 uur!