Dit zijn de woontrends in 2020

Dit zijn de woontrends voor 2020

Wil jij jouw interieur weer een frisse opknapbeurt geven in het nieuwe jaar en ben je nog op zoek naar wooninspiratie? Richt je huis dan volgens de nieuwste interieurstijlen in. Doe hier je inspiratie en ideeën op voor de inrichting van jouw huis! Of je nu houdt van een landelijk- Scandinavisch of industrieel interieur, van uitgesproken tinten of basic kleuren. Dit zijn de woontrends voor 2020!

DÉ TRENDKLEUR

Dé trendkleur van het jaar 2020 is het stijlvolle grijsgroene ‘Tranquil dawn’, aldus Flexa. Het is een prachtige kleur die je op heel veel manieren in je interieur kunt verwerken. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van ton sur ton door kussens in een groene bank te leggen in verschillende groene tinten. Hierdoor ontstaat er al heel snel een mooi geheel. Of verf de muur in deze mooie tint. Tranquil dawn is prachtig te combineren met poederroze en terracotta tinten. Verder staan natuurlijke materialen ontzettend mooi bij deze kleur. Want doordat de kleur zo licht is, vallen rotan en hout extra goed op.

Claudi Bibi Tropical Safari1
SHOP NU
Fauteuil-velvet-groen-sfeer
SHOP NU
kussen VINTAGE VELVET - KOMBU GREEN
SHOP NU

MORE IS MORE

Een andere woontrend die we dit jaar gaan zien is ‘more is more’. Deze trend voelt romantisch aan, het is een klassieke stijl waardoor je het gevoel hebt jezelf te wanen in zware, luxe en donkere stoffen in je huis. De stoffen zijn vaak glanzend, rijker en kwalitatief zwaarder. Denk bijvoorbeeld aan items uitgevoerd in de zachte luxe stof velvet en prachtige glazen vazen. Je zult zien dat je de sfeer in huis krijgt van een eeuwenoud grachtenpand. Warme kleuren als bordeauxrood, donkergroen, koningsblauw én goud passen perfect bij deze luxe woontrend.

IMPERFECTIE

Imperfectie is perfectie in 2020. Asymmetrische vormen, doorleefde meubels, pure accessoires en rustieke items verwarmen het interieur en zorgen voor een gezellige sfeer. Ze laten zien dat er wordt geleefd. Vul dit aan met spullen met een verhaal van bijvoorbeeld verre reizen. Het zijn vaak mooie herinneringen en verrijken het huis. En laten we bij Pure Wood nou nét heel veel unieke items hebben die perfect passen bij deze trend. Bekijk hier alle unieke meubels en unieke woonaccessoires!

Dexter1
SHOP NU
Tv dressoir manhattan
SHOP NU
Sierkussen Claudi Petter2
SHOP NU

DE WOONTRENDS BIJ JOU THUIS?

Wij staan elke dag voor je klaar in onze woonwinkel in Oisterwijk om al jouw woonvragen te beantwoorden en je te helpen met het stylen van jouw droomhuis! Van een nieuw meubel tot een compleet interieur met een verrassende kleurcombinatie, niets is ons te gek!

[thrive_leads id=’47773′]