Shop the look: Sfeervol dineren met kersttafel decoratie

Kersttafel Decoratie
Shop the look eethoek

Kersttafel dekken: zo zorg jij voor een sfeervol kerstdiner

Niets is gezelliger dan de kerstdagen spenderen met de mensen die jij het meest lief hebt. Geef jij dit jaar zelf een etentje? Dan ben je wellicht al aan het bedenken welke gerechten jij gaat maken voor jouw gasten, maar met de juiste kersttafel decoratie kun jij jouw familie en vrienden nog eens extra verbluffen! Wij hebben onze tafel al mooi gedekt staan en schotelen jou alvast een hoop inspiratie voor, boordevol leuke kersttafel decoratie. Kijk je mee?

Decoreer in de hoogte met een tafelklem

Door in de hoogte te werken, houd je meer plek vrij op tafel. Met een select aantal spullen kun jij een tafelklem al super leuk aankleden. Wij hebben bijvoorbeeld gebruik gemaakt van kerstgroen, lampjes aan een batterij en wat kersthangers en kerstballen. Deze combinatie zorgt voor ontzettend veel sfeer aan jouw eettafel!

Na de kerst zou je de tafelklem natuurlijk ook nog kunnen gebruiken met andere decoratie of in de zomer aan de buitentafel bevestigen met leuke lampjes of lampionnen. Super gezellig!

Maak gebruik van sfeerlicht

Mooie kandelaren met dinerkaarsen of prachtige windlichten zijn een musthave voor op de kersttafel. Sfeerlichten zoals deze brengen de gezelligheid aan tafel. Jonge kinderen aan tafel en dus liever geen kaarsen aan? Maak dan gebruik van sfeerlichten op batterij zoals het kerstboompje op de afbeelding hiernaast. Deze zijn veilig in gebruik en brengen ook de gewenste sfeer met zich mee.

Wij hebben nog veel meer windlichten en kandelaren. Vergeet ook deze items niet te bekijken!

Mooi servies en speelse details

Servies, mooi bestek en speelse details doen wonderen voor jouw kersttafel. Maak jouw kersttafel daarom op met servetringen, stijlvol servies en prachtige glazen. In onderstaande afbeeldingen kun jij enkele spullen online al kopen door op de bolletjes te klikken, voor de andere items kun je bij ons in de winkel terecht!

Shop the look!

Moroc Lamp L

HANGLAMP MARANELLO

Shop nu

BORD MIA POPPY

Shop nu

KANDELAAR MAJLEN

Shop nu

VAAS WOTAN

Shop nu

THEELICHT SIAM

Shop nu

SIDETABLE BROADWAY ZWART

Shop nu

KANDELAAR SHEVA

Shop nu
Shiva Black

Kandelaar shEVA

Shop nu

Kersttafel decoratie shoppen bij Pure Wood

Bij Pure Wood hebben wij een te gekke collectie kerstdecoratie. Naast bovenstaande artikelen, hebben wij nog veel meer leuks in onze winkel in Oisterwijk. Liever alle kerstdecoratie in de winkel bekijken? Dan ben je uiteraard van harte welkom en let op: op=op! Het gaat al hard!

Shop je de items liever online? Profiteer dan van gratis verzending bij een order van boven €75,-. Deze voorwaarde is alleen geldig voor webshoporders en niet geldig op banken. Het is bij ons ook mogelijk om achteraf te betalen door bij het afrekenen te kiezen voor Klarna. Met Klarna kun je jouw bestelling thuis op je gemak bekijken, proberen en ervaren. Blij met je bestelling? Top! Dan betaal je met één klik op de knop.