Toont alle 12 resultaten

Vitrinekasten

Een vitrinekast is een fantastisch pronkstuk om jouw mooiste servies in te bewaren en uit te stallen, maar wij hebben ook vitrinekasten waarbij een deel van de kast bedekt is. Hierin zit veel opbergruimte waardoor je al je spulletjes kwijt kunt zonder dat iemand dit ziet. Bekijk onze collectie vitrinekasten!

VITRINEKAST GLAS

Veel vitrinekasten uit onze collectie bestaan mede uit glas waardoor je door de kast heen kunt kijken. Ook zijn er meerdere variaties mogelijk. Sommige glazen vitrinekasten uit onze collectie zijn gemaakt van prachtig teakhout, eikenhout of hout met een robuuste uitstraling. Hierdoor kun je met onze meubels alle kanten op.

VITRINEKAST ZWART

Ben je op zoek naar een mooie zwarte vitrinekast of een wit exemplaar? Dan hebben wij genoeg kasten in ons assortiment waar je jouw droomkast kunt vinden! Van strakke en hotelchique kasten tot stoere en robuuste kasten die als een echte eye-catcher staan te schitteren in jouw woning.

VITRINEKAST KOPEN

Wil jij een vitrinekast kopen? Wij hebben een breed assortiment aan kasten die de mogelijkheid bieden om al jouw favoriete items in te decoreren. Ook hebben wij stijlvolle kasten waarin de onderkant dicht is met deuren. Hierdoor heb je genoeg ruimte om spullen op te bergen die je niet aan iedereen wil laten zien.

INDUSTRIËLE VITRINEKASTEN

Industriële vitrinekasten zijn ontzettend hip. Hierbij is het staal en metaal niet te missen. Een metalen vitrinekast of een stalen vitrinekast is trendy en op talloze manieren te combineren met andere meubelen. Kortom, je kunt er alle kanten mee op. Ook voor een antieke vitrinekast of een landelijke vitrinekast kun je bij ons terecht. De vitrinekasten zijn erg uiteenlopend qua materiaal en uitstraling. Van minimalistische kasten tot robuuste houten kasten. Bij ons zijn er veel mogelijkheden waardoor jij jouw droomkast kunt vinden!

Uiteraard ben je welkom in onze 4500m2 showroom in Oisterwijk om onze vitrinekasten te bekijken. Hier staan al onze stylistes voor jou klaar om samen te kijken naar een passend meubelstuk voor bij jou in huis! Ook kun je al onze kasten online bestellen en achteraf betalen met Klarna!

*Let op: niet al onze kasten zijn te bezichtigen in onze showroom, maar uiteraard kunnen wij deze allemaal speciaal voor jou bestellen!