Woontrend: Zuilen in de woonkamer

Zuilen Header

De woonkamer is het hart van het huis. Natuurlijk wil je dat deze ruimte een fijne sfeer overbrengt. Zuilen zijn perfect te stylen in ieder interieur. In deze blog vertellen we je hier wat meer over. Hier lees je een aantal handige tips om jouw zuilen te stylen en decoreren. Lees je mee?

WAT ZIJN ZUILEN?

Zuilen, je komt ze steeds vaker tegen. Een zuil is een soort van hoge bijzettafel. Je ziet ze vaak gemaakt van hout, metaal of glas. Zuilen kunnen ontzettend leuk zijn voor verschillende plekjes in je woonkamer. Een woonkamer zuil is ideaal om de ruimte nog een extra touch te geven of om net dat ene plekje nog op te vullen. In ons assortiment hebben wij de gaafste zuilen voor ieder interieur. Maar voor welk materiaal zuil kan je het beste gaan?

Stijn

SHOP HIER >

Zuil Marmer

SHOP HIER >

Hartsvalle Brons

SHOP HIER >

VAZEN EN PLUIMEN

Je zuil stylen met vazen is onwijs trendy. Maar wat voor vaas past bij jouw zuil? Grote vazen zijn een echte eye-catcher op een zuil in jouw woonkamer. Vaas Pacengo is een mooie grote vaas met een marmeren look. De vaas is super mooi op zichzelf, maar kun je ook leuk combineren met mooie takken, veren of droogbloemen. Laat je inspireren in onze winkel voor mooie opgemaakte vazen met droogbloemen en pluimen!

Liever iets meer pit? Dan is Vaas Dazou een echte aanrader. Deze brons kleurige vaas geeft een luxe uitstraling aan jouw zuil. Zet hier een leuke plant in en jouw hoekje is af!

Meerdere vazen zijn natuurlijk ook hartstikke gaaf op je zuil. Combineer dan met verschillende maten voor een speelse look. Vaas Imola is hier perfect voor. Deze vazen zijn in verschillende maten verkrijgbaar en zijn bij elkaar een echte aanvulling voor jouw zuil.

Witte Vaas Marmer Look Met Vrolijk Boeket Kunstbloemen

SHOP HIER >

Vaas Dazou Sfeerfoto Antiek Brons Ovaal Met Ribbeltjes

SHOP HIER >

vaas metallic

SHOP HIER >

LAMPEN

Gebruik verlichting om jouw zuil nog meer op te laten vallen! Hierin kun je variëren met een kleine lamp of juist een groot licht. Ook in lampen is er veel keuze. Wil je een vloerlamp naast je zuil, een tafellamp voor op je zuil, of een hanglamp boven je zuil? De keuze is reuze! Kies je voor een lamp van hetzelfde materiaal als de zuil? Of ga je voor een mix?

Tip! Vloerlamp Lucca is door zijn stoere smalle voet in combinatie met smoked glas een stijlvolle lamp. Doordat de lamp subtiel maar stijlvol is, is hij goed te combineren met een houten zuil.

Tafellamp Goud Zilver Glas Rond

SHOP HIER >

Lamp Lekar Sfeerfoto

SHOP HIER >

Hanglamp-julia

SHOP HIER >

ACCESSOIRES VOOR JOUW DECORATIE ZUIL

Accessoires zijn de finishing touch in huis. Ze geven sfeer en maken de ruimte compleet. Ornamenten zijn niet meer te missen in huis. Het brengt net even wat extra sfeer aan je ruimte. Dit is dan ook een goede optie om jouw zuil te decoreren. In ons brede assortiment vind je precies wat jij zoekt!

Om je zuil af te stylen zijn er nog tal van mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan fotolijstjes, schalen, beeldjes of kandelaren. Mega leuk!

Wild Horse Fotolijst

SHOP HIER >

Schaal Rond Ruw Goud Antiek Brons

SHOP HIER >

Beige Kandelaars Beige Vazen Beige Beeld Gezicht Gedroogde Bloemen Swirl Kaarsen Bruin

SHOP HIER >

KAARSEN EN GEURSTOKJES

Kaarsen zijn niet alleen een echte sfeermaker in huis, ze staan ook nog eens super leuk. Het geeft veel warmte aan je zuilen. Een heerlijke geur in je huis, wie wil dat nou niet? Geur is erg persoonlijk, kom ze daarom zeker ook eens ruiken in onze winkel!

Marble Glas Geurkaars Bruin Vanille

SHOP HIER >

Tonka En Pepper Diffuser Sfeer

SHOP HIER >

geurstokjes flower geur transparant

SHOP HIER >

WOONKAMER ZUILEN VAN PURE WOOD

Vergeet niet om de gehele collectie woonaccessoires nog even te bekijken. Hier zit waarschijnlijk genoeg leuks tussen!

Heb je wel wat items op het oog? Bestel dan jouw items via de webshop. Wij doen ons best om je order vervolgens zo snel mogelijk te verwerken en versturen. Profiteer daarnaast van gratis verzending bij een bestelling van boven de €75,- en betaal achteraf via Klarna.

Liever de zuilen in de winkel bekijken? Dat kan ook! Onze showroom zit in Oisterwijk en is van maandag tot en met zaterdag geopend. Wist jij dat we ook iedere eerste zondag van de maand extra geopend zijn van 12:00 tot 17:00 uur? Onze interieurstylisten staan altijd voor je klaar in de winkel om te helpen met het stylen van jouw zuil.