Woontrend: urban jungle!

Jungle woontrend pure wood

Kun jij geen genoeg krijgen van tropische planten en dierenprints in je interieur? Dan is de populaire urban jungle trend zeker iets voor jou. Met zijn planten, levendige kleuren en mooie dierenprints is het een erg exotische trend. Ben jij nog op zoek naar gave items die passen in deze woonstijl? Lees de interieur blog dan snel verder!

[easy-image-collage id=30209]

Op de foto: Aap Goud, Poster Jungle, Bladtak Groen en Sierkussen Jungle

URBAN JUNGLE TREND

De urban jungle trend vloeit voort uit de botanische interieur trend waarbij je buiten naar binnen haalt. De urban jungle trend is een exotische woonstijl met frisse blauwe, groene en gele kleuren en vrolijke bloemenprints. De materialen die vooral gebruikt worden zijn natuurlijke materialen als bamboe, rotan, jute en sisal. In een stadse omgeving zorgt deze trend voor een ultiem contrast!

LEVENDIGE KLEUREN

Planten, fruit, exotische dieren en bijzondere landschappen worden naar binnen gehaald. Gebruik in deze woontrend zoveel mogelijk levendige en natuurlijke kleuren en patronen. Mix and match met kleuren!

[easy-image-collage id=30210]

Op de foto: Sierkussen Jungle Parrot, Ornament Kever, Wandkleed Urban Jungle en Jutehanger Baskets

GROEN IN HUIS

Groene planten kunnen niet missen in de urban jungle trend. Het haalt de natuur in huis en zorgt ook nog eens voor een prettig binnenklimaat. Vind je het echter lastig om echte planten in huis te verzorgen? Dan zou je ook kunnen denken aan grote zijden bladeren of planten in een mooie rieten mand. Naast planten en zijden bladeren kun je denken aan een uitgebreide selectie woonaccessoires die perfect bij de urban jungle trend passen. Van jutehangers, decoratieve apen, jungle posters en sierkussens met exotische prints.

JUNGLE PRINTS

Voordat je begint met het toevoegen van jouw favoriete planten en woonaccessoires kun je de juiste basis leggen voor de Urban Jungle woontrend. Begin met het behangen van een muur met jungle print. Als je dit toch net iets te heftig vindt, kun je kiezen voor een gave schilderijen/poster wall met allerlei jungle taferelen. Ook een wandkleed in urban jungle stijl is een leuk idee. Op deze manier voel jij je misschien wel de nieuwe Jane in huis!

Ben jij helemaal geïnspireerd om aan de slag te gaan met de Urban Jungle trend? Shop dan hier jouw gave jungle accessoires!