Fleur je interieur op met bloemenprints

fleur-je-interieur-op-met-bloemenprints

Het is weer tijd om de lente in huis te halen! En hoe kan dat beter dan met bloemen?! Waar bloemenprints een aantal jaar geleden nog oubollig en saai werden gevonden, zien we ze nu overal in het interieur terug. Bij bloemen denk je al snel aan een romantische sfeer, maar niets is minder waar! Wij leggen je uit hoe je elk interieur helemaal op kunt fleuren!

GEBLOEMDE KUSSENS

Kussens met een bloemenprint zijn een fleurige en subtiele accessoire voor op de bank of op bed. Kies een print met kleuren die terug komen in de rest van het interieur. Hierdoor houd je het geheel rustig. Het mooiste is een combinatie tussen effen kussens en kussens met dezelfde print.

BLOEMENPRINTS IN SCHILDERIJEN EN KUNSTWERKEN

Bloemenprints passen in ieder interieur. Denk aan een gekleurde muur zoals mintgroen in een modern interieur met een fleurig schilderij. Vooral als het schilderij ook details van die kleur bevat, zal het fantastisch in jouw interieur staan. Een schilderij met bloemenprint kan ook een echte eye-catcher zijn wanneer je een heel rustig interieur hebt. Het brengt kleur in huis en het zorgt voor warmte en gezelligheid.

Een tip om het niet te druk te maken in huis: ga voor een bloemenprint met grote bloemen. Een print met kleine bloemen geeft meer drukte. Ook een donkere bloemenprint geeft meer rust.

WANDDECORATIE MET BLOEMEN

Schilderijen behoren tot wanddecoratie, maar heb je ook al weleens gedacht aan een zelfgemaakte foto, tekening, grafische print of wandkleed met deze fleurige print? Bloemen kun je namelijk op allerlei manier terug laten komen. Wij hebben twee bijzondere wandkleden met bloemen!

Een subtiel wandkleed is ‘Wandkleed Flowers in Soft Hues’, ontworpen door Charlotte Greeven. Dit wandkleed staat prachtig in zowel een landelijk als modern interieur. Door de bijzondere kleurenmix van roze, geel, blauw en grijs en natuurlijke uitstraling geeft het meer sfeer en rust in huis. Een echte eye-catcher die subtiel én levendig is.

Een ander wandkleed is ‘Wandkleed Love – Limited Edition’, ontworpen door kunstenaar Lilian van Veen. Het ontwerp is een combinatie van diverse foto’s van een chrysant, hangende hartjes en een Oost-Indische kers. Een bijzonder kleed door de afwisseling van donker en licht. Het geheel voelt klassiek en bijna Rembrandachtig aan.

BLOEMENPRINT ACCESSOIRES

Heb jij een industrieel interieur? Kies dan voor een bloemenprint met donkere achtergrond. Er zijn diverse woonaccessoires met bloemenprint die passen in dit type interieur. Denk hierbij aan metalen schalen of een plateau met deze mooie print. Het zijn stuk voor stuk leuke items om mee te decoreren. Houd je meer van een landelijk interieur? Denk dan aan een mooi dekbedovertrek met bloemenprint of vloerkleed. Kijk ook eens naar vintage bloemenprints voor een klassiek- en victoriaans interieur. Helemaal leuk in combinatie met velvet.

VERLICHTING EN MEUBELS MET BLOEMENPRINT

Ben jij niet bang om op te vallen met jouw interieur? Ga dan voor meubels of verlichting met bloemenprint. Ook kun je eens kijken naar klein meubelen als krukjes met een subtiele bloemenprint. Deze meubels passen vaak erg mooi in een vintage- en/of romantische stijl. Een bloemenprint kan net het huis opfleuren en opvrolijken. Wanneer je kiest voor meubels met een bloemenprint, moet je zorgen voor een rustige uitstraling van de rest van het interieur.

Op zoek naar mooie objecten met bloemenprint? \Wij hebben een ruim aanbod. Kom eens langs in de winkel of shop online jouw favoriete objecten met deze fantastische print!