Shop the look: Naturel & Organic

Winter Magazine 2021 156
Shop the look Woonkamer

Zachte en natuurlijke materialen in organische vormen

Fan van een rustig interieur? Kies dan voor producten in dezelfde kleurstelling! Het geeft een rustgevend en modern effect aan jouw woonkamer, slaapkamer of eethoek. Accenten van hout, bouclé en organische vormen brengen persoonlijkheid in de ruimte en passen geheel bij de interieurtrends van dit jaar. Ook fan van deze opstelling? Shop deze look dan hieronder!

Shop the look!

WANDKLEED PALMBLAD

Shop nu
Windlicht Sisco Wit L

WINDLICHT sisco

Shop nu

LAMPENKAP LIVIGNO LEVER

Shop nu

LAMPENKAP LIVIGNO NATUREL

Shop nu

POEF LAURYN

Shop nu

VAAS KAVANDU

Shop nu
Tobinas Ash Rose Sierkussen Claudi 4

CLAUDI SIERKUSSEN TOBINAS

Shop nu

 

Woonaccessoires en meubels shoppen bij Pure Wood

Bij Pure Wood hebben wij een divers aanbod meubels en woonaccessoires. Naast bovenstaande artikelen, hebben wij nog veel meer leuks in onze winkel in Oisterwijk. Liever alle meubels en woonaccessoires in de winkel bekijken? Dan ben je uiteraard van harte welkom!

Shop je de items liever online? Profiteer dan van gratis verzending bij een order van boven de 75 euro. Deze voorwaarde is alleen geldig voor webshoporders en niet geldig op banken. Het is bij ons ook mogelijk om achteraf te betalen door bij het afrekenen te kiezen voor Klarna. Met Klarna kun je jouw bestelling thuis op je gemak bekijken, proberen en ervaren. Blij met je bestelling? Top! Dan betaal je met één klik op de knop.