Behangtrends 2022

Header

De nieuwste behangtrends zijn bekend en wat zijn ze trendy! Dit jaar gaan we veel diverse prints en kleuren zien. Geef dit jaar jouw interieur een totaal andere look door het toevoegen van behang in jouw woonkamer, slaapkamer of eethoek. Benieuwd voor welk behang jij het beste kunt gaan? Lees dan snel verder!

colorblocking behang

COLOR BLOCKING

Je hebt er vast al wel een van gehoord, color blocking, maar wat is het nou precies? Color blocking is het combineren van diverse kleuren en vormen. Je kunt het zo uitbundig maken als je zelf wilt. Door color blocking te gebruiken creëer je diepte in je interieur. Hiermee maak jij jouw muur uniek en eigenzinnig!

TEDDY EN BOUCLÉ 

Teddy en bouclé worden al jaren veel gebruikt in het interieur. Iedereen is gek van de heerlijke zachte stof. Van woonaccessoires tot vloerkleden, teddy komt tegenwoordig overal in terug. In 2022 is niets te gek, ga voor teddy en bouclé op je muur! Door zijn wollige uitstraling creëer je warmte in jouw interieur. Wie wil dat nou niet?

Teddy behang
Image

LEF MET NATUURLIJKE TINTEN

Natuurlijke tinten, ze brengen warmte en rust in het interieur. Bovendien haal je hiermee ook een stukje natuur in huis. Super fijn als je wat rust in je interieur wilt. Voor de mensen die het interieur op willen spicen is er nu een ander alternatief: Lef met natuurlijke tinten.  In 2022 kan je niet genoeg lef in huis hebben! Wil jij wat meer lef in huis maar ben je bang dat het te druk wordt? Niet getreurd, dan is deze behangtrend perfect voor jou! Met deze trend combineer je een gave, opvallende en unieke print met een natuurlijke kleur.

VLOEIENDE VORMEN 

Vloeiende vormen, ze geven de ruimte een zachte en gezellige uitstraling. Omdat een huis vaak al hoekig is, is het een aanrader om vloeiende vormen toe te voegen. Vaak zie je ze terug in bijvoorbeeld tafels en woonaccessoires, maar hoe leuk is het om ze terug te laten komen op je muur? Om het nog speelser te maken, kun je de vloeiende vormen nog eens terug laten komen in bijvoorbeeld een vloerkleed of bijzettafel. Zo is jouw interieur helemaal 2022-proof!

Vloeiend

BEHANG UITKIEZEN IN ONZE SHOWROOM

Ben jij op zoek naar behang? Dan kun jij je hart ophalen bij Whoon, het pand van onze showroom. . Wij hebben voor alle woonstijlen verschillende soorten trendy behang te koop, dus de keuze is reuze. De interieurstylisten kunnen jou voorzien van het beste advies voor jouw behang. Zo ontstaat er straks een perfecte match tussen jouw wand en jouw nieuwe meubels en accessoires van Pure Wood.