Mix and match met lampenkappen en lampvoeten

Mix And Match Met Lampkappen En Lampvoeten

Een ideale living is niet compleet zonder verlichting. Deze essentiële items zijn niet alleen functioneel, maar ook nog eens erg mooi. En hoe leuk is het dat je deze nu bij ons zelf samen kunt stellen? Van het materiaal tot de kleur en de afmeting. Bij ons is er van alles mogelijk, zodat jouw lampen perfect aansluiten op jouw interieur. Ben je benieuwd naar onze ideeën en favorieten? Lees dan snel verder!

VELVET LAMPENKAPPEN

Houd je van een woonstijl met een luxe uitstraling? Of wil je juist stoer combineren met chic? Dan zijn de velvet lampenkappen een echte must! Deze trend blijft nog wel een tijdje en wij vinden hem geweldig! Bij ons vind je ontzettend veel verschillende lampenkappen die gemaakt zijn van fluwelen stoffen. En de collectie is erg wisselend!

lampenkap-chelsea-velours-zilver
SHOP HIER >
lampenkap-dusky-pink-3
SHOP HIER >
lampenkap-petrol-blue
SHOP HIER >

PRINTS EN KLEUR

Ben jij meer fan van een vrolijke en kleurrijke woning? Dan zijn onze lampenkappen met prints en kleuren misschien wel iets voor jou? Een vrolijke lampenkap is dé accessoire waarmee je het heel gemakkelijk erg sfeervol kunt maken huis. Daarnaast hebben wij ook diverse lampenkappen met prints. Denk hierbij aan prints van dierenhuiden, maar ook een jungle print. Kortom er is van alles mogelijk.

TAFELLAMPEN OF VLOERLAMPEN

Voor verschillende lampen kun je bij ons terecht. Denk hierbij aan een tafellamp of een vloerlamp. Deze zijn beide geheel zelf samen te stellen. Wil je liever een houten lampvoet voor een landelijk interieur? Of ben je op zoek naar een gouden lampvoet? Deze past weer beter in een luxe en stijlvol interieur. Mix and match!

lampvoet giraffe zwart kunststof
SHOP HIER >
lampvoet antiek brons metaal bollen
SHOP HIER >
Lampenkap-dutch-green
SHOP HIER >

ONZE FAVORIETEN

Ook onze stylistes vinden het ontzettend leuk om zelf de lampen samen te stellen. Zij hebben daarom alvast een aantal lampen samengesteld. Hieronder zie je hun favorieten, shop ze online bij Pure Wood!

lampvoet goud brons blokvormig
SHOP HIER >
lampvoet palm antiek brons
SHOP HIER >
lampenkap-gemstone-terra-4
SHOP HIER >