Feestelijk dineren met stijlvol servies

Feestelijk Dineren Met Stijlvol Servies Afbeelding

Is jouw woning ook al helemaal klaar voor de feestdagen? Of heb jij nog wat wooninspiratie nodig? Ook voor de kleine aanpassingen die je kan doen om jouw woning helemaal klaar te stomen voor de gezellige dagen helpen we je graag! Krijg jij dit jaar ook een aantal gasten die blijven eten? Of wil je het voor jezelf gezellig maken? Met deze tips en leuke ideeën ga jij feestelijk dineren! Lees snel verder.

HET MOOISTE SERVIES KOOP JE BIJ ONS ONLINE

Ons Haqima servies zal ontzettend sfeervol staan op jouw gedekte tafel. Maak een stijlvolle combinatie van een groot onderbord, in combinatie met een soepkom en maak de gedekte tafel helemaal af met een grote serveerschaal voor de lekkerste zelfgemaakte salade.

Ben jij geen fan van servies met een opdruk? In ons assortiment vind je ook het mooiste aardewerk servies met de meest prachtige kleurcombinaties. Dek de tafel in stijl met diverse leuke aardewerk borden, schalen, kommen en etagères. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van verschillende speciale technieken waardoor het servies steeds een unieke en luxe uitstraling krijgt.

Ontbijtbord stoneware Haqima 2
SHOP HIER >
tapasschaal-stoneware-haqima
SHOP HIER >
Serveerschaal stoneware haqima
SHOP HIER >

Wil je liever geen kleed over je tafel heen leggen? En houd je van een natuurlijk gedekte tafel? Dan zijn onze rotan placemats een hele goede optie! En om jouw feestelijk gedekte tafel helemaal af te maken hebben wij de leukste accessoires in ons assortiment. Wat vind jij van deze prachtig gouden servetringen van Doing Goods? Deze maken jouw tafel erg feestelijk.

Placemat zwart rotan met schelpen
SHOP HIER >
Servetringen goud
SHOP HIER >
Good Morning cup mini sfeerfoto3
SHOP HIER >

SERVEERPLANKEN

Blijven jouw eters ook wat langer zitten? En ga jij beginnen met het maken van de lekkerste borrelplank? Bekijk dan ook eens ons aanbod aan serveerplanken. Deze planken kun jij helemaal beleggen met de meest overheerlijke lekkernijen. En deze houten planken zien er ook nog eens leuk uit toch?

Gusta serveerset
SHOP HIER >
snijplank-teak-curve
SHOP HIER >
snijplank-acaciahout
SHOP HIER >

CADEAUTIP: KOOKBOEKEN

Heb jij nog geen idee wat je tijdens de feestdagen gaat koken? Wij hebben óók de leukste kookboeken, die volgeschreven zijn met de lekkerste recepten. Zo hoef jij alleen maar jouw favoriete gerechten te kiezen en kun je deze stapsgewijs bereiden. Daarnaast zijn deze boeken ook nog eens erg leuk om cadeau te doen aan iemand!

Happen van de plank kookboek
SHOP HIER >
Het kolen - kookboek
SHOP HIER >
Powerfood the party edition
SHOP HIER >

Wil jij al ons servies en keukentextiel online shoppen? Klik dan snel verder. PS: ben jij nog op zoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen? Klik dan snel hier voor onze beste cadeautips!

[thrive_leads id=’47773′]