Pastelkleuren combineren in jouw interieur

Blogpastel

Er zijn kleuren die altijd passen bij elk interieur, en pastelkleuren zijn daarvoor de perfecte keuze. Al sinds de jaren 50 zijn pasteltinten ontzettend populair. Het is zeldzaam om ze tegen te komen in een interieur, maar juist daarom is het des te leuker om zelf die trend te zetten, nietwaar? Denk aan een pastelkleurige muur, vloer, meubels en accessoires. Dankzij de lichte tinten van pastelkleuren kun je ze gemakkelijk combineren met andere kleuren. Dus waarom zou je niet wat kleur aan je leven toevoegen met een vleugje pastel?

Barkruk velvet

1. VELVET MEUBELS

Wil je pasteltinten terugbrengen in je interieur? Waarom zou je niet gebruikmaken van pastelkleurige meubels? Het is helemaal hip om dit te combineren met velvet stoffen of een glanzende uitstraling. Dat is precies waarom pastel velvet perfect is voor jouw interieur! Laat je ruimte stralen met zachte pastelkleuren en voeg een vleugje luxe toe met velvet texturen.

2.  GOUD MET PASTEL

Ben je dol op een luxe uitstraling gecombineerd met pasteltinten? Dan hebben we de perfecte match voor jou! Voeg een vleugje goud toe aan je pastelkleurige muur en geef de ruimte net dat beetje extra! Maar daar houdt het niet op. Wil je jouw interieur echt trendy maken? Ga dan voor een open kast. Hierdoor komen jouw geweldige accessoires volledig tot hun recht.

Open Gouden Kast Metaal
Madam Stoltz Vaas Rond Glas

3. PASTEL IN WOONACCESSOIRES

Als je meer van een minimalistische stijl houdt, kun je toch pastelkleuren toevoegen aan je interieur door middel van accessoires. Denk aan schattige vaasjes, plaids en kussens. Het perfecte voorbeeld hiervan is het onweerstaanbare Madam Stoltz vaasje. Dit item kun je leuk combineren met andere accessoires of juist solo laten stralen. Het voegt een subtiel vleugje pastel toe aan je minimalistische ruimte, waardoor het geheel een frisse en speelse uitstraling krijgt.

4.     PASTELKLEUREN COMBINEREN

Weet je niet zeker hoe je pasteltinten moet combineren in je interieur? Geen zorgen, wij staan voor je klaar! Met pasteltinten kun je werkelijk alle kanten op. Het mooie is dat ze niet alleen romantisch hoeven te zijn. Er zijn talloze andere manieren om pastelkleuren te combineren. Denk bijvoorbeeld aan het mixen met donkere kleuren of het toevoegen van meubels van metaal. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de veelzijdigheid van pastel. Het is tijd om jouw eigen unieke stijl te creëren met de prachtige wereld van pastelkleuren. Dus ga ervoor en verras jezelf met de geweldige combinaties die je kunt maken.

Beige Vaas Organisch Kunststof

PASTEL INTERIEUR ITEMS KOPEN BIJ PURE WOOD

Heb je nog geen keuze kunnen maken tussen alle diverse pastel items? Vergeet dan niet om de gehele collectie woonaccessoires en meubels nog even te bekijken. Hier zit hoogstwaarschijnlijk genoeg leuks tussen!

Heb je wel wat items op het oog? Bestel dan jouw pastel artikelen via de webshop. Wij doen ons best om je order vervolgens zo snel mogelijk te verwerken en versturen. Profiteer daarnaast van gratis verzending bij een bestelling van boven de €75,- en betaal achteraf via Klarna.

Liever de woonaccessoires of meubels in de winkel bekijken? Dat kan ook! Onze showroom in Oisterwijk is van maandag tot en met zaterdag geopend. Wist jij dat we ook iedere eerste zondag van de maand extra geopend zijn van 12:00 tot 17:00 uur? Onze interieurstylisten staan altijd voor je klaar in de winkel om te helpen met jouw pastel interieur.

[thrive_leads id=’47773′]