How to: kleine woonkamer inrichten

Kleine Woonkamer Inspiratie Decoratie

Een kleine woonkamer groter laten lijken? Iedereen wil die truc weten, toch? Gelukkig zijn er verschillende trucjes die je kunt toepassen bij het inrichten van een kleine woonkamer, waardoor deze ruimer lijkt. Gebrek aan ruimte betekent niet dat je niet kunt genieten van een prachtig interieur. Ben je benieuwd naar onze slimme trucjes? Blijf dan snel lezen! We delen graag onze tips om jouw kleine woonkamer optimaal te benutten en een gevoel van ruimte te creëren. Laat die beperkte ruimte je niet tegenhouden, maar maak er een stijlvolle en ruim ogende leefruimte van!

WERK IN DE HOOGTE

Het inrichten van een kleine woonkamer kan een uitdaging zijn vanwege de beperkte ruimte. Maar maak je geen zorgen, wij hebben de perfecte truc voor je! Het geheim is het gebruik van smalle, hoge opbergkasten. Deze slimme kasten nemen minder ruimte in beslag, maar bieden toch voldoende opbergruimte. En het beste van alles? Met een prachtige open kast kun je je favoriete woonaccessoires, zoals ornamenten, kandelaren en fotolijstjes tentoonstellen! Zo combineer je functionaliteit met stijl. Laat die beperkte ruimte je niet ontmoedigen, maar maak slim gebruik van smalle, hoge opbergkasten.

Visgraat Boekenkast Zwart Richmond

SHOP HIER >

Dtp Home Cosmo Boekenrek open vakken Gerecycled teakhout metaal

SHOP HIER >

houten kast zwart webbing

SHOP HIER >

SPIEGELS

Hier is ons tweede trucje: maak gebruik van onze hippe spiegels! Door strategisch spiegels te plaatsen, creëer je meer licht in je woning, en meer licht betekent extra ruimte. Probeer bijvoorbeeld een spiegel tegenover een raam te plaatsen. Het licht van buiten wordt gereflecteerd en verspreidt zich door de hele ruimte. En als je niet zoveel ramen hebt, plaats dan onze fantastische lampen dicht bij de spiegels. Ben je benieuwd of dit trucje echt werkt? Waarom probeer je het niet zelf eens uit?

Spiegel Doutzen Sfeer Cirkels Metaal Zwart Black

SHOP HIER >

spiegel vakjes Richmond marila

SHOP HIER >

Richmond Spiegel Maevy Goud Sfeerfoto

SHOP HIER >

GEBRUIK GROTE ACCESSOIRES

Wil je jouw kleine woning opfleuren met hippe en leuke accessoires? Dat kan! Maar pas op, gebruik er niet te veel, anders kan het snel rommelig worden. Onze tip? Ga voor één grotere accessoires. Hiermee voorkom je rommeligheid en creëer je juist een gevoel van ruimte. Kies zorgvuldig en laat enkele statementstukken stralen in je interieur. Denk bijvoorbeeld aan grote vazen, ornamenten en windlichten. Met de juiste balans geef je jouw kleine woning een stijlvolle en ruimtelijke uitstraling.

Gouden vaas met reliëf

SHOP HIER >

marmeren ornament op gouden voet richmond

SHOP HIER >

Ei Kandelaar Goud Majlen Richmond

SHOP HIER >

LICHTE MEUBELEN

In een kleine woonkamer spelen lichtere kleuren een cruciale rol bij het optimaliseren van de ruimte. Wit, pastelkleuren en lichte tinten hebben een magisch vermogen: ze laten de kamer groter lijken door het reflecteren van natuurlijk en kunstmatig licht. Deze kleuren creëren een luchtige en open sfeer, waardoor de beperkte afmetingen van de kamer worden gecompenseerd. Bovendien zorgen lichtere kleuren voor een gevoel van rust en kalmte. Dus kies voor een fauteuil, salontafel en bank in een lichte kleur en zie hoe jouw kleine woonkamer transformeert in een ruime omgeving!

Raffael Lounge Boucle

SHOP HIER >

Richmond salontafel lexington set van 2 rond wit marmeren blad

SHOP HIER >

Teddy Fauteuil Wit Jago

SHOP HIER >

KLEINE WOONKAMER INRICHTEN BIJ PURE WOOD

Heb je nog geen keuze kunnen maken tussen alle diverse accessoires? Vergeet dan niet om de gehele collectie woonaccessoires nog even te bekijken. Daar vind je nog zoveel meer, van prachtige sierkussens en stijlvolle wandtafels tot betoverende schilderijen en zelfs meubelen.

Heb je wel wat items op het oog? Bestel dan jouw woonaccessoires via de webshop. Wij doen ons best om je order vervolgens zo snel mogelijk te verwerken en versturen. Profiteer daarnaast van gratis verzending bij een bestelling van boven de €75,- en betaal achteraf via Klarna.

Liever de woonaccessoires in de winkel bekijken? Dat kan ook! Onze showroom zit in Oisterwijk en is van maandag tot en met zaterdag geopend. Wist jij dat we ook iedere eerste zondag van de maand extra geopend zijn van 12:00 tot 17:00 uur? Onze interieurstylisten staan altijd voor je klaar in de winkel om te helpen met de aankleding van jouw vensterbank.