HOW TO: KLEINE WOONKAMER INRICHTEN

Blog4

 

Een kleine woonkamer groter laten lijken? Iedereen wil die truc weten, toch? Er zijn verschillende trucjes voor het inrichten van een kleine woonkamer, waardoor deze groter lijkt. Je hebt misschien niet zoveel ruimte, maar dat betekent niet dat dat je het niet leuk kunt inrichten. Ben jij benieuwd naar onze trucjes? Lees dan snel verder!

WERK IN DE HOOGTE

Het inrichten van een kleine woonkamer is niet altijd even makkelijk door de beperkte ruimte. De perfecte truc daarvoor is het gebruik van smalle, hoge opbergkasten. Door de smalle vorm neemt het minder plaats in beslag én biedt het tegelijkertijd ook veel opbergruimte. Door te kiezen voor een mooie vitrinekast kan je jouw eye-catchers tentoonstellen!

Cascade

SHOP HIER >

 

 

Dtp Home Cosmo Vitrinekast

SHOP HIER >

SPIEGELS

Ons eerste trucje: maak gebruik van onze hippe spiegels! Door spiegels te plaatsen creëer je meer licht in jouw woning, want meer licht zorgt voor extra ruimte. Je kunt bijvoorbeeld een spiegel plaatsen tegenover een raam. Het licht van het raam weerkaatst door de gehele ruimte. Een klein extra trucje als je niet zoveel ramen in jouw woning hebt: plaats onze fantastische lampen dicht bij jouw spiegels. Ben jij benieuwd of dit trucje écht werkt? Probeer het eens!

Spiegel Sino

SHOP HIER >

Spiegel Bita

SHOP HIER >

Richmond Spiegel Maevy Goud Sfeerfoto

SHOP HIER >

GEBRUIK GROTE ACCESSOIRES

Je woning aankleden met hippe leuke accessoires is toch wat je wilt? Gebruik er alleen niet te veel van anders kan het snel rommelig worden. Gebruik daarom wat grotere accessoires. Hierdoor voorkom je rommeligheid en creëer je ruimte.

Vaas Keira

SHOP HIER >

Ei Kandelaar Goud Richmond

SHOP HIER >

GEBRUIK GROTE ACCESSOIRES

Door je rechte ruimte te doorbreken, kun je gebruik maken van ronde vormen en lijnen. Zo maak je de ruimte in jouw woning een stuk aantrekkelijker. Door ronde elementen  te gebruiken maak je de ruimte ook een stukje knusser. Vervang bijvoorbeeld jouw rechthoekige spiegel eens voor een ronde. Mix en match met diverse vormen voor een ruimtelijker effect!

KLEINE WOONKAMER INRICHTEN BIJ PURE WOOD

Heb je nog geen keuze kunnen maken tussen alle diverse accessoires? Vergeet dan niet om de gehele collectie woonaccessoires nog even te bekijken. Hier zit hoogstwaarschijnlijk genoeg leuks tussen!

Heb je wel wat items op het oog? Bestel dan jouw woonaccessoires via de webshop. Wij doen ons best om je order vervolgens zo snel mogelijk te verwerken en versturen. Profiteer daarnaast van gratis verzending bij een bestelling van boven de €50,- en betaal achteraf via Klarna.

Liever de woonaccessoires in de winkel bekijken? Dat kan ook! Onze showroom zit in Oisterwijk en is van maandag tot en met zaterdag geopend. Wist jij dat we ook iedere eerste zondag van de maand extra geopend zijn van 12:00 tot 17:00 uur? Onze interieurstylisten staan altijd voor je klaar in de winkel om te helpen met de aankleding van jouw vensterbank.