Herfst accessoires voor in huis

Theelicht Milo

Het is weer herfst, de perfecte tijd om je interieur aan te vullen met warme herfstaccessoires. Maar waar begin je? Welke items passen bij deze knusse seizoenen? Gelukkig staan we voor je klaar met een heleboel herfstideeën om je op weg te helpen. Hieronder hebben we een selectie van inspirerende suggesties op een rijtje gezet. Laat je creativiteit de vrije loop en geef je huis een gezellige herfstsfeer!

BLADEREN

De herfst, het seizoen waarin kleurrijke bladeren overal buiten rondslingeren. Het is het moment waarop veel planten en bomen hun bladeren verliezen. Bij Pure Wood hebben we de perfecte accessoires om deze prachtige herfstervaring naar binnen te brengen. Onze collectie bevat verschillende soorten accessoires zoals ornamenten waarin bladeren centraal staan. We kunnen ze dan ook met recht herfstaccessoires noemen!

Bladeren zwart windlicht

SHOP HIER >

decoratie palmblad naturel

SHOP HIER >

Leaf Kaars

SHOP HIER >

HERFST ACCESSOIRES

De herfst brengt ons donkere luchten en overvloedige regenval. Het wordt steeds vroeger donker in de avond en later licht in de ochtend. Om een knus en warm gevoel in huis te creëren, kun je gebruikmaken van donkere woonaccessoires. Zet deze bijvoorbeeld op een stijlvolle wandtafel bijzettafel of salontafel. Deze donkere tinten zorgen voor een gezellig en huiselijk herfstgevoel. Omarm het seizoen met prachtige donkere plaids, sierkussens en andere woonaccessoires.

Pl Zinzi 140x180 Mountain View Sfeer

SHOP HIER >

claudi-petter-4

SHOP HIER >

windlicht-adeta

SHOP HIER >

WINDLICHTEN EN KANDELAREN

Donkere en regenachtige dagen passen perfect bij het herfstseizoen. Maar hoe creëer je licht in huis terwijl je die knusse en warme sfeer behoudt? Het antwoord is eenvoudig: voeg windlichten en kandelaren toe aan je interieur. Wanneer je ‘s avonds ontspannen voor de tv zit, steek dan een gezellig kaarsje aan op de salontafel. Instant gezelligheid! Bij ons vind je een ruime selectie aan windlichten en kandelaren in verschillende stijlen, kleuren en maten. Dus ga op zoek naar de perfecte sfeermakers en laat je interieur stralen, zelfs op de meest regenachtige dagen van de herfst.

Brista 3

SHOP HIER >

Kandelaar Lulu Groen doorzichtig gusta

SHOP HIER >

goud windlicht

SHOP HIER >

HERFST ACCESSOIRES KOPEN BIJ PURE WOOD

Ben je nog steeds aan het twijfelen tussen de vele verleidelijke herfstaccessoires die we hierboven hebben genoemd? Geen zorgen! Vergeet niet om onze volledige collectie online te bekijken. Daar vind je nog zoveel meer, van prachtige potten en vazen tot betoverende schilderijen en zelfs meubelen. Er is een grote kans dat er nog genoeg moois tussen zit waar je hart sneller van gaat kloppen! Dus laat je inspireren, struin door onze online winkel en ontdek alle fantastische items die je interieur een echte herfstboost kunnen geven. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus maak je klaar om je huis te transformeren tot een warm en gezellig herfstparadijs!

Wil je liever persoonlijk advies en graag een kijkje nemen in onze showroom? Kom gerust langs! Onze showroom is gevestigd in Oisterwijk en is van maandag tot en met zaterdag geopend. Onze interieurstylisten helpen je graag!

Tot gauw!