Herfst accessoires voor in huis

Theelicht Milo

De herfst is weer begonnen. Tijd om je interieur aan te vullen met herfst accessoires. Om dit te doen, heb je eerst ideeën nodig. Waar begin je? Wat past echt bij de herfst? Wat vind je leuk? Om je daarbij te helpen hebben we hieronder verschillende herfst ideeën voor je op een rijtje gezet.

BLADEREN

De herfst staat natuurlijk bekend om het seizoen met veel bladeren die buiten overal rondslingeren. Veel planten en bomen verliezen tijdens dit seizoen hun bladeren. Bij Pure Wood verkopen we verschillende soorten accessoires waarin je bladeren ziet terugkomen. Dit kunnen we dan ook echt een herfst accessoires noemen.

Zwart Schaaltje Blad

SHOP HIER >

decoratie palmblad naturel

SHOP HIER >

Leaf Kaars

SHOP HIER >

DONKERE ACCESSOIRES

Typerend aan de herfst is de donkere lucht en de vele regenval. Als we richting de herfst gaan wordt het ook elke keer weer vroeger donker ‘s avonds en later licht ‘s ochtends. Om te zorgen voor een knus en warm gevoel in huis, kun je gebruik maken van donkere accessoires. Dit zorgt voor een gezellig huiselijk herfstgevoel. Gebruik donkere plaids, kussens of andere accessoires om dit herfstgevoel in huis te creëren.

Pl Zinzi 140x180 Mountain View Sfeer

SHOP HIER >

claudi-petter-4

SHOP HIER >

windlicht-adeta

SHOP HIER >

WINDLICHTEN EN KANDELAREN

Donkere en regenachtige dagen passen helemaal bij de herfst. Hoe kun je zorgen voor licht in huis maar toch dat knus en warme sfeertje? Door windlichten en kandelaren toe te voegen aan je interieur. Zet ‘s avonds als je voor de tv zit een gezellig kaarsje aan op de salontafel. Gezellig! We verkopen windlichten en kandelaren in verschillende soorten, kleuren en maten.

Brista 3

SHOP HIER >

Kandelaar Lulu Groen doorzichtig gusta

SHOP HIER >

goud windlicht

SHOP HIER >

HERFST ACCESSOIRES KOPEN BIJ PURE WOOD

Heb je nog geen keuze kunnen maken tussen de verschillende herfst accessoires hierboven? Vergeet dan niet om de gehele collectie nog eens online te bekijken. Hier zit hoogstwaarschijnlijk genoeg leuks tussen!

Wil je liever persoonlijk advies en graag een kijkje nemen in onze showroom? Kom gerust langs! Onze showroom is gevestigd in Oisterwijk en is van maandag tot en met zaterdag geopend. Onze interieurstylisten helpen je graag!

Tot gauw!

[thrive_leads id=’47773′]