Petrol blauw combineren in jouw interieur

Bank Adèle

Petrol blauw is een combinatie van de kleuren blauw en groen. Het is een kleur die op het moment helemaal trending is. Je kunt de kleur in elke ruimte van je huis gebruiken, zelfs in de badkamer. Nu vraag je je vast af, hoe je dat dan combineert in de verschillende ruimtes in je huis. Dat ga ik je laten zien. Het komt voornamelijk omdat de kleur petrol blauw een ontspannend effect geeft en het daarnaast ook een warmere kleur is dan de ‘normale’ kleur blauw. Door deze effecten kun je de kleur petrol blauw makkelijker combineren dan je denkt. 

Sidetable-ptmd-2

1. PETROL BLAUWE MUUR

Door een petrol blauwe muur toe te voegen aan je interieur creëer je ruimtelijkheid. Zo maak je van een kleine ruimte in je huis, een overzichtelijke, en op het oog, grotere ruimte. Ideaal toch? Zo laat je de ruimte groter lijken door enkel te spelen met kleur. Fleur daarnaast de ruimte op met mooie meubelen en accessoires uit onze collectie!

2.  PETROL WOONKAMER

Met de kleur petrol creëer je ook een ontspannen en kalmerend effect. Dat is net wat je nodig hebt voor in de woonkamer. Plof na een lange werkdag lekker neer op je petrol kleur Adèle bank voor een ontspannen en relaxed gevoel!

Rechte Bank Adele Donker Blauw Velvet
lampenkap-petrol-blue-2

3. PETROL KLEUR ACCESSOIRES

Wil je liever de petrol kleur op subtielere wijze toepassen in je interieur? Kies dan een van onze petrol kleur accessoires. Op deze manier geef je mooie accenten aan de ruimte. Denk aan petrol kleur kandelaren, vazen, decoratie of deze velvet petrol lampenkap uit onze collectie. Shop ‘m vandaag nog!

PETROL INTERIEUR ITEMS KOPEN BIJ PURE WOOD

Heb je nog geen keuze kunnen maken tussen alle diverse petrol items? Vergeet dan niet om de gehele collectie woonaccessoires en meubels nog even te bekijken. Hier zit hoogstwaarschijnlijk genoeg leuks tussen!

Heb je wel wat items op het oog? Bestel dan jouw petrol artikelen via de webshop. Wij doen ons best om je order vervolgens zo snel mogelijk te verwerken en versturen. Profiteer daarnaast van gratis verzending bij een bestelling van boven de €75,- en betaal achteraf via Klarna.

Liever de woonaccessoires of meubels in de winkel bekijken? Dat kan ook! Onze showroom in Oisterwijk is van maandag tot en met zaterdag geopend. Wist jij dat we ook iedere eerste zondag van de maand extra geopend zijn van 12:00 tot 17:00 uur? Onze interieurstylisten staan altijd voor je klaar in de winkel om te helpen met jouw pastel interieur.