Shop the look: okergele items combineren

Shop The Look Bed Okergele Accessoires

OKERGELE ITEMS COMBINEREN

De kleur okergeel is al een tijdje een helemaal trending. De kleur is opvallend en apart, maar met welke andere kleuren combineer je de kleur?

Okergeel past erg goed bij basic kleuren omdat de kleur op zich al erg veel warmte uitstraalt en een sprekende kleur is. Je kunt de kleur combineren met wit, grijs, zwart, blauw, bruin en (mos)groen. Dit zijn zowel donkere als lichte kleuren. De reden om okergeel te combineren met donkere kleuren is omdat de donkere kleur in combinatie met okergeel een mooi contrast geeft. Maar je kunt er ook voor kiezen om een lichte kleur te combineren met okergeel. Een lichte kleur zorgt er daarentegen juist weer voor dat de okergele accenten extra opvallen. Het is maar net wat je zelf mooi en leuk vindt. Juist dat mooie contrast in combinatie met donkere kleuren of toch de extra opvallende okergele items die door de lichte kleuren juist weer opvallen. Het is jouw interieur!

💛

Okergele items voor in jouw interieur

SHOP THE LOOK

POEF SARA

shop hier

SIERKUSSEN VELVET

shop hier

BIJZETTAFEL PHILOS

shop hier

LAMPENKAP GEMSTONE

shop hier

CLAUDI SIERKUSSEN

shop hier

CLAUDI SIERKUSSEN

shop hier

WINDLICHT ADETTE

shop hier

OKERGELE ITEMS SHOPPEN BIJ PURE WOOD

Klaar om jouw interieur helemaal af te stylen met okergele items? Dat kan! Bij Pure Wood verkopen we diverse okergele items. Zowel fauteuils als poefjes, maar ook okergele woonaccessoires.

Benieuwd naar welke okergele items wij in ons assortiment hebben? Twijfel niet en kom gerust langs in onze showroom in Oisterwijk of neem een kijkje op onze webshop.

Heb je geen idee waar je moet beginnen met het stylen van de okergele items in jouw interieur? Onze interieurstylisten helpen u graag een handje of neem contact op met een van onze medewerkers via de live chat op onze website.