We love Art Deco; shop deze stijl!

art deco

Houd jij van fluwelen must-haves, geometrische vormen en subtiele gouden details? Dan is een interieur in de stijl van Art Deco vast iets voor jou. Bekijk hieronder al onze favoriete items in deze populaire woonstijl!

Fauteuil en poef goud

1. FAUTEUIL KATE VELOURS 

WAUW! Deze prachtige velours fauteuil is ontzettend hip en brengt veel sfeer en warmte in huis. De fauteuil is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en als je het ons vraagt staan ze alle drie prachtig in een Art Deco woonstijl! Kenmerkend voor deze stijl is namelijk de rijke stof velours en de kleur goud wat mooi terugkomt in de poten. Bekijk ook onze andere velvet stoelen.

2. RONDE POEF MET GOUDEN RAND

Ben jij ook helemaal weg van glanzende stoffen in huis? Dan is deze poef een leuke toevoeging aan je Art Deco interieur. Deze fluweelzachte poef is chic afgewerkt met een gouden rand voor de perfect stoere, maar ook chique touch! Deze poef is verkrijgbaar in oudroze, karamel en donkergroen.

Scarlett poef karamel 1
gouden kast

3. BOEKENKAST GOUD TRENDY

Deze stijlvolle boekenkast staat echt pérfect in een Art Deco woonstijl door de gouden kleur en de abstracte vormgeving. De geometrische vorm is erg kenmerkend voor deze leuke, uitbundige woonstijl. En daarnaast is de open kast ook gewoon een plaatje op zich: jouw favoriete woonaccessoires komen super tot zijn recht!

4. BARKRUK VELVET 

Ben jij nog op zoek naar stijlvolle barkrukken? Dan zijn deze barkrukken van velvet echt iets voor jou! De zitkussens zijn gemaakt van de rijke stof velours en voelen heerlijk zacht aan. Deze ontzettend leuke barkrukken zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Rijke stoffen, fluffy kussens en glanzende materialen mogen namelijk niet ontbreken in deze woonstijl!

Barkruk velvet 2
Alu art lips and feathers

5. ALU ART LIPS EN FEATHERS 

SOW! Wat een beauty is dit Alu Art schilderij zeg! Dit passende schilderij bij de Art Deco woonstijl is een echte blikvanger voor jouw interieur. Het glanzende schilderij is gemaakt van aluminium en verkrijgbaar in twee afmetingen. Voor welke kies jij?

6. EETKAMERSTOEL PIPPA VELVET 

Mocht je het nog niet opgemerkt hebben… Een glanzende en rijke velours stof is zeker niet te missen in de Art Deco woonstijl! Deze hippe eetkamerstoel van het merk Richmond Interiors heeft stijlvolle gouden poten. De Pippa stoel is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. Zo is er altijd wel een passende kleur voor interieur. En wist je dat de kleur stone ook verkrijgbaar is met zilveren poten?

s4445 pink sfeerfoto
Salontafel set van twee Belfort 2

7. BELFORT SALONTAFEL SET 

“A touch of gold”. Hiervoor staan deze stijlvolle salontafels. Deze set van twee uit de Belfort collectie van Richmond Interiors is gemaakt van zwart ruw hout. De strakke, metalen onderstellen in een gouden kleur maken het helemaal af!

8. CLAUDI PETTER SIERKUSSEN

Alle kamers in jouw woning kun je helemaal in de Art Deco stijl inrichten en decoreren! Een bijpassende accessoire hiervoor is dit kussen van het luxe merk Claudi. Het Petter sierkussen is ontzettend stijlvol door de te gekke kleurencombinatie van zwart en goud. Petter is in vijf verschillende formaten te bestellen, zodat je lekker kan variëren! (Let op: indien het kussen niet voorradig is, zal de levertijd ongeveer 2 á 3 weken zijn)

Sierkussen Claudi Petter

Zit jouw favoriete item hier nog niet tussen? Klik dan hier voor meer woonaccessoires!

[thrive_leads id=’47773′]