Top 5: Atelier Rebul

Top 5 Atelier Rebul Uitgelichte Afbeelding

Wie wil er nu niet thuiskomen in een heerlijk schoon en lekker ruikend huis? Dat wil toch iedereen? Met al onze heerlijke geurartikelen van ons favoriete nieuwe merk Atelier Rebul wordt dat een stuk makkelijker. Onze collectie bestaat uit verschillende geuren. Uiteraard kun je deze geuren met elkaar combineren, maar je kunt ze ook gebruiken in verschillende kamers. Ben jij benieuwd naar onze top 5: Atelier Rebul geurartikelen? Lees dan snel verder!

istanbul-scented-candle-235g

1. ATELIER REBUL GEURKAARS ISTANBUL

Stipt op nummer 1 staat deze heerlijke geurkaars in de geur: Istanbul. Een kaars geeft direct veel sfeer aan jouw woning en vooral als er een lekkere geur aan zit. Erg leuk om te combineren met onze prachtige woonaccessoires. Shop online!

2. ATELIER REBUL ISTANBUL HANDZEEP

Deze handzeep is niet alleen fijn om je handen mee te wassen, maar het is ook een echte verrijking van je keuken. De handzeep is namelijk prachtig vorm gegeven en zal prachtig staan bij jouw wasbak in de keuken, badkamer of toilet.

Atelier Rebul Liquid Zeep 3
istanbul geurstokjes

3. ATELIER REBUL GEURSTOKJES ISTANBUL

Ontdek de geheime geuren van Istanbul met deze diffuser met geurstokjes. De Istanbul Geurstokjes komen uit de essential collectie. De houten stokjes absorberen de geur van de speciale mengeling met essentiële oliën en verspreiden deze in de lucht. En een tip van ons: De geurstokjes zijn perfect om te combineren met onze Istanbul Geurkaars.

4. ATELIER REBUL HERBAL KAMERSPRAY

Laat jouw woning lekker ruiken met deze kruidige kamerspray van Atelier Rebul. Deze heerlijke spray maakt iedere ruimte levendiger. Door de grote verpakking van 500ml heb je er erg lang plezier van!

Atelier Rebul Herbal Roomspray 3
flower fusion geurkaars

5. ATELIER REBUL GEURKAARS FLOWER FUSHION

Verrijk je woning met deze heerlijke geurkaars. Deze kaars heeft een fantastische bloemengeur met een vleugje muskus! Deze wil jij toch ook in jouw woning hebben staan?

Heb je niet genoeg gekregen van al deze mooie items? Klik dan hier voor onze hele collectie aan geurartikelen! Shop online en betaal achteraf via Klarna. Wist je dat je bij ons profiteert van gratis verzending boven de €25,-*?

[thrive_leads id=’47773′]