Hoe style je de sidetable?

Blog Hoe Style Je De Sidetable Uitgelichte Afbeelding

Heb jij een sidetable in jouw woning staan, maar weet je nog niet zo goed hoe je deze het beste kunt stylen? Lees dan snel onze blog voor een aantal leuke tips! Een wandtafel kan jouw woning helemaal afmaken. De naam zegt het eigenlijk al, deze tafel kun je mooi tegen een muur zetten om hem vervolgens helemaal op te fleuren. Daarnaast is het ook erg leuk om deze tafel achter bijvoorbeeld jouw bank te zetten. Deze opvallende tafel is een echte lust voor het oog. Benieuwd naar hoe wij een sidetable zouden stylen? Lees dan snel verder!

STOERE WANDKLEDEN

Wil jij een wandkleed online kopen? Wij hebben de mooiste en hipste wandkleden met zorg voor je uitgekozen. Wij bieden een ruim assortiment aan qua wandkleden in diverse groottes en stijlen. Vrolijke kleuren, hippe (foto)prints, creatieve vormen of een mooi portret, onze collectie heeft het allemaal. En hoe leuk om één van deze wandkleden boven je sidetable te hangen?

Wandkleed Woman 3
SHOP HIER >
wandkleed chewing gum
SHOP HIER >
wandkleed velvet selfie
SHOP HIER >

EEN SFEERVOLLE TAFELLAMP

Om je sidetable sfeervol aan te kleden is een tafellamp een erg goed idee. Deze lamp zal jouw wandtafel direct een echte sfeervolle boost geven, waardoor het bij jou in huis erg gezellig zal worden.

tafellamp-vitora
SHOP HIER >
Tafellamp-nibali-glas-smoke
SHOP HIER >
Tafellamp-arturan-glas-smoke
SHOP HIER >

EEN STIJLVOLLE VAAS

Bloemen en planten maken het levendig en gezellig in huis. Daarom kun je jouw sidetable ook perfect stylen met de mooiste vazen. Daarnaast hoeft deze niet eens altijd gevuld te zijn. Een vaas zelf kan ook al prachtig staan!

Sfeerfoto vaas Jake
SHOP HIER >
vaas metallic 2
SHOP HIER >
Ornament koraal2
SHOP HIER >

HIPPE ORNAMENTEN

Met ornamenten, beeldjes en figuren breng je sfeer en stijl in huis. Woonaccessoires in diverse kleuren, formaten en vormen zorgen voor dé finishing touch van jouw interieur. Wil jij ook nog wat extra gezelligheid in huis brengen? Dat kan met onze ornamenten! Klik hier om ze allemaal te bekijken, of bekijk hier onder een aantal van onze favorieten.

Etnische beelden sfeerfoto1
SHOP HIER >
Ornament decoratief sfeerfoto
SHOP HIER >
ornament-op-voet-semio
SHOP HIER >

Denk jij dat een sidetable bij jou in huis ook erg mooi zou staan? Bekijk ze dan eens allemaal bij ons online! Klik snel verder.