25x bestverkochte producten van 2021!

Bestverkochte Artikelen 2021

We zijn het nieuwe jaar helaas in lockdown begonnen, maar dat mag de sfeer in huis niet bederven! Ondanks dat we elkaar niet meer in de winkel mogen treffen, zijn er online nog genoeg producten te bekijken en bestellen. Ook werken wij momenteel met een click en collect!

Zo kun jij jouw huis in deze sombere tijd, toch éxtra gezellig maken! Om even kort terug te blikken op het afgelopen jaar, hebben wij in onderstaand overzicht onze bestverkochte woonaccessoires voor jullie op een rijtje gezet. Wij weten zeker dat er ook iets leuks tussen zit voor jou! Shop je mee?

Bestverkochte woonaccessoires van afgelopen jaar:

Interieuradvies op maat en shoppen in lockdown

Wilde jij eigenlijk nog graag komen winkelen, maar viste je achter het net door de maatregelen? Het kan nog steeds! Wil jij advies over nieuwe raambekleding, op zoek naar leuke woonaccessoires zoals een kandelaar, weten welke vloer het mooiste is in jouw nieuwe woning óf ben je geïnteresseerd in een afstyling van jouw interieur? Plan daarvoor een Personal Shop afspraak in bij jou thuis. Wij zorgen voor de juiste specialist.

Daarnaast is het ook mogelijk om onze collectie te bekijken middels videobellen. We nemen we je dan mee in onze showroom van meer dan 4500 vierkante meter. Zo zoeken we de leukste artikelen voor je uit, terwijl jij lekker thuis kunt blijven. Geïnteresseerd in een van deze mogelijkheden? Vul dan ons afspraakformulier in!

Last minute nog een cadeau nodig of gewoon zin om toch even de deur uit te gaan? Bekijk dan onze click & collect pagina. Hier vind je ontzettend veel leuke artikelen die direct uit voorraad leverbaar zijn. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan contact met ons op via dit formulier of bel ons!