Tips en inspiratie: badkamer decoreren

badkamer decoreren

In de badkamer fris je jezelf op voor een avond je uit en kom je tot rust na een lange werkdag. In de ochtend en avond hebben de meeste mensen hun eigen rituelen. Om je dag goed te beginnen en met een gevoel van sereniteit naar bed te gaan, is de juiste sfeer essentieel. Maar hoe creëer je die perfecte sfeer? Maak je geen zorgen, wij staan klaar om je te helpen!

WANDPLANKEN VOOR JOUW FAVORIETE DECORATIE

Heb je weinig ruimte in je badkamer voor decoratie? Geen zorgen! Voeg gewoon wat wandplanken toe en je transformeert die lege muur direct. Deze handige toevoeging biedt niet alleen ruimte om je accessoires tentoon te stellen, maar geeft ook meteen een levendige touch aan je badkamer. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld een mooi ornament of een vaasje erop te zetten? Ontdek de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl met deze levendige en praktische oplossing voor je badkamer!

Ingezoomde foto van deze leuke shelfmate planken

SHOP HIER >

Wandrek set van twee4

SHOP HIER >

Madam stoltz wandplank1

SHOP HIER >

HEERLIJKE GEURARTIKELEN

Geef jouw badkamer een heerlijke geurboost! Gebruik geurstokjes, geurkaarsen of zeep en laat jouw badkamer altijd lekker ruiken. Niet alleen creëer je een aangename geur, maar ook een onweerstaanbare sfeer! Onze favoriete geurartikelen komen van de merken Ted Sparks en Atelier Rébul. Nieuwsgierig naar de geuren? Breng een bezoek aan onze showroom en laat je betoveren!

Hand Soap Minty Moments

SHOP HIER >

Zeepblok Jasmin

SHOP HIER >

istanbul geurstokjes

SHOP HIER >

STIJLVOLLE OPBERGRUIMTE

Zit jouw badkamer vol met allerlei snuisterijen? Geen paniek, wij staan klaar om je te helpen! Niet alleen zorgt dit voor een opgeruimd gevoel in je hoofd, maar het is ook hygiënisch. Berg je geurartikelen, wc-rollen, handdoekjes en verzorgingsproducten netjes op, zodat ze uit het zicht zijn. Kies bijvoorbeeld voor leuke rieten mandjes om deze spulletjes in op te bergen. Bij ons vind je talloze opbergmogelijkheden om jouw badkamer opgeruimd en stijlvol te houden!

Mand 4

SHOP HIER >

Mand koya bamboe met ruit print

SHOP HIER >

Zeegras manden set van drie

SHOP HIER >

SPIEGELTJE SPIEGELTJE AAN DE WAND

Geef je badkamer een stijlvolle touch met een spiegel aan de muur. Niet alleen is het een onmisbaar hulpmiddel bij make-uppen, tanden poetsen of scheren, maar het dient ook als decoratief element. Een spiegel laat de badkamer ruimer ogen, wat vooral in een kleine badkamer goed van pas komt. Laat je badkamer stralen met de perfecte spiegel die zowel functioneel als een prachtige toevoeging is!

Spiegel Mojito rond zeegras

SHOP HIER >

Spiegel Marokko vorm

SHOP HIER >

Spiegel Safae Sfeer

SHOP HIER >

BADKAMER DECORATIE SHOPPEN BIJ PURE WOOD

Nog geen keuze kunnen maken tussen alle items? Vergeet dan niet om de gehele collectie nog even te bekijken. Hier zit hoogstwaarschijnlijk genoeg leuks tussen!

Heb je wel wat items op het oog? Bestel dan jouw woonaccessoires via de webshop. Wij doen ons best om je order vervolgens zo snel mogelijk te verwerken en versturen. Profiteer daarnaast van gratis verzending bij een bestelling van boven de €75,- en betaal achteraf via Klarna.

Liever de items in de winkel bekijken? Dat kan ook! Onze showroom zit in Oisterwijk en is van maandag tot en met zaterdag geopend. Wist jij dat we ook iedere eerste zondag van de maand extra geopend zijn van 12:00 tot 17:00 uur? Tot snel!

[thrive_leads id=’47773′]