Top 5: Deurknoppen voor de kinderkamer

Cadsc

Die saaie commode, kast of lade in jouw kinderkamer is makkelijk op te vrolijken met leuke deurknopjes. Door deurknopjes te gebruiken geef je het meubelstuk een eigen en toffe look! Wij hebben genoeg deurknoppen in allerlei vormen, maten en kleuren.

Kastknop Ruby Seastar 2

1. DOING GOODS KASTKNOP RUBY SEASTAR 

Ben jij ook zo gek op dieren? Kies dan voor deze gave deurknop. Een commode, kast of lade knapt er gelijk van op! Ben jij niet helemaal weg van deze Seastar? Dan hebben wij genoeg andere leuke dieren deurknoppen online staan, ga jij kijken?

2. DOING GOODS KASTKNOP SOLANGE

Deze Solange kastknoppen zijn super stijlvol en hip! Ze zijn superleuk om jouw kastje mee op te pimpen. Deze kastknoppen kunnen niet alleen gebruikt worden voor een kast, maar zijn ook superleuk als kapstokhaakje! Hoe ga jij deze gebruiken?

Solange Knob Large 2
Kastknop Morgan Moon 5

3. DOING GOODS KASTKNOP MORGAN MOON

The stars and the moon: de nieuwe collectie van Doing Goods is geïnspireerd op het universum. Zo hebben ze niet alleen kastknoppen in de vorm van een maan, maar ook in de vorm van een sterretje. Je kan deze deurknoppen superleuk combineren met elkaar!

4. DOING GOODS KASTKNOP KOPER WANDA PALM

Opzoek naar de perfecte eye-catcher voor op jouw commode? Dan is deze messing kastknop maakt jouw commode net wat meer bijzonder. Deze kastknop kan ook voor de muren gebruikt worden. In een hand omdraai heb je een leuke sierhanger aan jouw muur, toch?

Dotty Daisy Knop 2
Sunny Sunflower Kastknop 2

5. DOING GOODS KASTKNOP SUNNY SUNFLOWER

Breng de zomer terug in jouw kinderkamer met deze kastknop. Deze kastknop is multifunctioneel. Je kunt met dit item niet alleen jouw kast extra leuk maken, maar je kunt deze ook aan de muur ophangen als kapstokhaakje! Superleuke opties toch?

 DEURKNOPPEN VOOR DE KINDERKAMER SHOPPEN BIJ PURE WOOD

Wil je graag nog meer van onze Doing Goods collectie zien en wil jij de mooiste combinaties maken? Klik dan snel hier! Bij ons online vind je namelijk ontzettend veel items die jouw interieur net wat gezelliger en knusser maken. Shop online en betaal achteraf via Klarna. En wist je dat je bij ons profiteert van gratis verzending boven de €75,00?