Hal inspiratie

Doe hal inspiratie op en shop jouw favoriete meubels en woonaccessoires online of in onze showroom in Oisterwijk. Bekijk jouw favoriete gang styling hieronder en shop the look!

Hal inrichten

Het inrichten van jouw gang is niet alleen super leuk om te doen, het zorgt ook voor een spetterende entree. De hal is toch de plek die mensen het allereerste zien als ze jouw huis binnenkomen. Des te meer reden om deze ruimte te voorzien van de leukste meubels en woonaccessoires. Kleine hal? Geen enkel probleem, ook dan kun jij jouw gang mooi én praktisch inrichten. Met bovenstaande Shop the Looks geven wij jou een inkijkje in de manieren om een verpletterende eerste indruk achter te laten.

5 tips voor het inrichten van jouw gang:

Omdat de gang een kleine ruimte is in de meeste woningen, ben je al vrij beperkt in het kiezen van meubelstukken. Dit maakt het echter niet onmogelijk om jouw hal te voorzien van mooie en praktische meubelstukken en woonaccessoires. Wij geven je alvast wat tips en inspiratie voor het inrichten van jouw gang.

Kast voor opbergruimte

Het is een enorme doorn in het oog als jij jouw huis binnenkomt en tegen een kapstok vol met jassen aan kijkt en schoenen die door de gang heen slingeren. Deze berg je het allerliefste netjes op. Ookal heb je niet de ruimte voor een grote bergkast, dan zijn er nogsteeds mogelijkheden om jullie spullen netjes op te bergen. Denk bijvoorbeeld aan een smalle opbergkast met één deur in plaats van twee, of aan een leuk dressoir waar jij nog tal van spullen in kan opbergen. Super praktisch, maar ook enorm stijlvol!

Mooie verlichting

Goede verlichting voor jouw gang is essentieel vanuit praktisch oogpunt. Dat wil niet zeggen dat jouw verlichting in de gang niet de aandacht mag trekken. Kies voor een unieke hanglamp, of ben jij de gelukkige bewoner van een woning met een hoog plafond? Kies dan bijvoorbeeld voor een prachtige waterval lamp.

Spiegels

Een spiegel mag natuurlijk niet ontbreken in jouw gang. Wist je dat een spiegel niet alleen ontzettend handig is, omdat je last-minute nog even kunt checken hoe je er uit ziet voor je de deur uitgaat, maar ook de ruimte optisch groter laat lijken? Extra reden om een spiegel aan te schaffen voor jouw kleine gang.

Hal inspiratie op doen bij Pure Wood

Heb jij moeite met het inrichten van jouw hal? Of doe je graag inspiratie op om jouw gang straks een make-over te geven? Dan ben je hier op de juiste plek. Liever persoonlijk advies? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom, waar onze interieurstylisten je graag helpen met het inrichten van jouw hal.

Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend en iedere eerste zondag van de maand hebben wij koopzondag. Toch liever online bestellen? Profiteer dan van de voordelen van gratis verzendkosten boven de 50 euro en achteraf betalen via Klarna. Shop ze!