Shop the look: klassiek houten keuken accessoires

Houten Keukenspullen Bohemian Uniek

 

 

EEN KLASSIEK SFEERTJE MET HOUTEN KEUKEN ACCESSOIRES

Ook zo’n fan van houten keukengerei? Wij in ieder geval wel! Het is niet alleen praktisch, maar staat ook nog eens ontzettend leuk in de keuken en op tafel. En je creëert direct een gezellig, klassiek sfeertje. Dat maakt het koken toch nóg leuker, toch? Heb je binnenkort een verjaardag of housewarming? Houten keukengerei is ook leuk om cadeau te doen!

🥘🥰🧂

HOUTEN KEUKENGEREI

SHOP THE LOOK

HOUTEN SALADE SET

shop hier

GLAZEN POT MET HOUTEN DEKSEL

shop hier

SLABESTEK MANGO MEGAN

shop hier

ETAGÈRE BAMBOE LORENA

shop hier

VAAS SNORE BRUIN KERAMIEK

shop hier

SLABESTEK MANGOHOUT JACK

shop hier

ROND DIENBLAD MANGOHOUT JACK

shop hier

GLAZEN POTJE MET HOUTEN DEKSEL

shop hier

SHOP JOUW HOUTEN KEUKEN ACCESSOIRES BIJ PURE WOOD

Wil je wat gezellig houten keukengerei aan je collectie? Nou, nu kan dat zeker! Bij Pure Wood hebben we alles wat je nodig hebt om die warme, uitnodigende in de keuken te halen.

En dan hebben het niet alleen over wat servies, sierkussens en vazen. Nee, we hebben ook grotere pronkstukken in de aanbieding! Denk aan heerlijke fauteuils waar je lekker in weg kunt zakken, gezellige poefs om je voetjes op te laten rusten, en prachtige wandkleden die meteen een statement maken in je interieur. En dat is nog maar het topje van de ijsberg!

Of je nu online wilt shoppen of gezellig bij ons in de showroom in Oisterwijk wilt komen rondsnuffelen, je bent van harte welkom! Kom gewoon langs en laat je inspireren – we staan te popelen om je te verwelkomen! 😊🏡