Waarom unieke vintage meubels nu zo populair zijn

waarom vintage nu zo populaire woontrend is

Unieke vintage meubels zijn momenteel razend populair. En dat is ook lang niet zo gek.. Wij geven je een aantal redenen waarom veel mensen liever kiezen voor vintage items dan voor nieuw! Benieuwd? Lees dan snel verder!

EEN UNIEKE LOOK AND FEEL

Unieke meubels geven je interieur een eigen look en authentieke stijl die je nooit kan bereiken in een ruimte met alleen maar nieuwe meubels. (lees ook: dé musthaves voor een uniek interieur). Omdat vintage meerdere decennia beslaat, kun je kiezen voor meubels uit één specifiek vintage tijdperk en die stijl helemaal opnieuw namaken. Hoe gaaf is dat! Maar je kunt er ook voor kiezen om een aantal unieke vintage meubels en items te combineren met nieuwe meubelen. Met behulp van kleur kun je toch een soort eenheid creëren. Door een aantal vintage meubelen toe te voegen, springen ze er écht uit en krijgen ze alle aandacht die ze verdienen.

VINTAGE IS MILIEUBEWUST

Het aanschaffen van vintage meubels is een erg milieubewuste manier om je woning in te richten. Je geeft het meubelstuk een tweede of misschien zelfs wel een derde, vierde of vijfde leven en voorkomt dat het naar de stort moet. Jouw vintage obsessie draagt dus zeker bij aan een beter milieu.

EEN AVONTUUR

Als je op jacht gaat naar vintage meubelen, weet je nooit wat je tegen gaat komen. Sommige mensen gaan alle tweedehands zaken af op zoek naar dát ene bijzondere item. Andere mensen zoeken liever online naar vintage pareltjes. Zo vind je bij Pure Wood een super leuke collectie vintage kasten, tafels, kleinmeubelen en woonaccessoires! Hoe dan ook, de zoektocht is vaak wat vintage meubels nóg leuker maakt!

Bij ons vind je ongetwijfeld wat je zoekt! Wij hebben de meest bijzondere vintage kasten, tafels, stoelen, kleinmeubelen en woonaccessoires uit alle hoeken van de wereld. Neem een kijkje in ons indrukwekkende vintage assortiment en laat je inspireren! Je bent natuurlijk ook welkom in onze showroom waar genoeg te bewonderen is. En let op, van ieder vintage meubel is er maar één voorradig dus wees er snel bij!