De terracotta roze trend: zo richt je je huis in!

terracotta-roze-trend-zo-richt-je-je-huis-in

Helemaal hip is de terracotta roze trend. Deze warme en vooral ook vrolijke kleur kan gebruikt worden in alle kamers in het huis en je kunt er echt alle kanten mee op. Wij vertellen je hoe je hem kunt toepassen in jouw eigen interieur! Benieuwd? Lees dan snel verder!

TERRACOTTA ROZE

Terracotta roze is dé trendkleur van het moment. Veel mensen denken bij terracotta aan bloempotten en dakpannen, maar er is nog zoveel meer mogelijk. Zo zie je het terugkomen in de woonkamer, maar ook bijvoorbeeld in de keuken. Het is een echte smaakmaker waar je veel kanten mee op kunt. De kleur straalt namelijk warmte uit, maar in combinatie met lichte kleuren, kun je er ook een hele frisse look mee creëren.

DE BASIS VAN HET INTERIEUR

Maak een statement in huis en verf de muren in deze bijzondere kleur. Vind je dit te heftig? Dan kun je er ook voor kiezen om één muur in deze kleur te verven of te kiezen om een lambrisering te schilderen. Zo krijg je volop sfeer in een ruimte. Heb je echter al een kleur muur waar je heel erg tevreden over bent? Dan kan je er ook voor kiezen om deze basiskleur goed te integreren met jouw bestaande kleur in huis. Terracotta roze blend namelijk heel gemakkelijk in en steekt tegelijkertijd ook weer goed af bij bijvoorbeeld kobaltblauw, olijfgroen, mosterdgeel, lichtgrijs of wit. Je kunt er ook voor kiezen om jouw muur op te vrolijken met dienbladen van Notre Monde. Een terracotta vloer is ook zeker een gave optie waarbij je heel veel warmte toevoegt aan het interieur.

TERRACOTTA ROZE ACCESSOIRES

Nadat je de muur geverfd hebt, kun je op zoek gaan naar gave meubels en accessoires in deze kleur. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een bestaande kast in je huis te verven door middel van de dip-dye techniek. Hierdoor creëer je al snel een eigen look. De terracotta roze kleur kan ook prachtig gecombineerd worden met houten meubels en rotan. Het houdt de hele sfeer in de kamer knus en warm. Maak jouw interieur af met mooie kussentjes, een mooie kelim, vazen en bijvoorbeeld stoere lampen. Verder kun je het aankleden met heel veel tropische planten.

Ben jij nog op zoek naar gave items in deze trendy kleur? Bekijk hier onze collectie!