Woonstijl: Bohemian Ibiza

Uitgelicth

Het zomerse weer staat weer voor de deur en we willen niets liever dan deze heerlijke zomerse sfeer in huis te halen! Ben jij fan van vrolijke kleuren, zeegras musthaves of items gemaakt van bijvoorbeeld schelpen? Dan past de Bohemian Ibiza stijl helemaal bij jou! In deze blog laten wij jou zien hoe je deze stijl perfect kan toepassen om jouw interieur Ibiza proof te maken. Ben jij hier benieuwd naar? Lees dan snel verder!

EYE-CATCHERS IN HUIS

Waar kun je beter beginnen met jouw interieur Ibiza proof te maken dan bij een echte eye-catcher. Hang een gave lamp boven de eethoek of zet een grote kapstok tegen jouw lege muur in bijvoorbeeld de hal. Door het gebruik van een eye-catcher trek je de aandacht op de sfeer die je wil creëren en maak je een statement. Door het gebruik van bijvoorbeeld de materialen bamboe of rotan zorg je voor een warme sfeer in huis.

Hanglamp Rotan Janine

SHOP HIER >

Bloomingville wanddecoratie black bamboo 4

SHOP HIER >

Krukje Hout Gehaakt Wit

SHOP HIER >

SCHELPEN UIT IBIZA

Naast de materialen Rotan en bamboe, maken schelpen jouw interieur ook helemaal Ibiza proof. Door schelpen toe te voegen in bijvoorbeeld accessoires, krijg je op een subtiele manier een zomers gevoel in huis. De items die je hieronder ziet zijn stuk voor stuk handgemaakt met een eigen verhaal. Benieuwd naar deze items, neem dan vooral een kijkje!

Schelpen Wit Ornament

SHOP HIER >

Stonemen Beeldje Deni

SHOP HIER >

Hanger Schelp Creme Sita 1

SHOP HIER >

MET TEXTIEL MAAK JE HET HELEMAAL AF!

Tot slot kun je de Bohemian Ibiza sfeer ook in huis halen met textiel, denk hierbij aan kussens of plaids. Combineer bijvoorbeeld verschillende kleuren kussen samen in jouw bank voor een vrolijke sfeer of zet een gave poef neer met een tropische plant erop. Kortom, je kunt de Ibiza sfeer op verschillende manieren in huis halen!

Bruin Sierkussen Vierkant Teddy Boucle

SHOP HIER >

Bloomingville Kussen Beige

SHOP HIER >

Bloomingville plaid nature

SHOP HIER >

Ben jij benieuwd geworden naar nog meer items welke je kunt gebruiken om jouw interieur Bohemian Ibiza proof te maken? Neem dan zeker een kijkje op onze webshop naar de gehele stijl Bohemian Ibiza! En wist je dat wij je bestelling gratis verzenden boven de €75,-*?