Wandkleden voor een sfeervol interieur

Wandkleden voor een sfeervol interieur

Vind jij lege muren ook zo saai? Wij hebben de mooiste wandkleden om het bij jou in huis extra gezellig te maken en leuk te decoreren! Een wandkleed is een echte eye-catcher en een sfeervolle toevoeging aan ieder interieur. Ben jij nieuwsgierig naar de leukste wandkleden uit onze collectie? Klik dan snel verder!

URBAN COTTON WANDKLEDEN

Wil jij graag een wandkleed kopen, maar vind je het lastig om te bepalen welke uit ons assortiment het beste in jouw woning past? Bekijk dan eens onze favorieten wandkleden van Urban Cotton. Deze kleden zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en allemaal ontworpen door Nederlandse kunstenaars.

WANDKLEED WOMAN

Nog steeds is één van onze toppers het prachtige wandkleed woman. Deze is echt onmisbaar in jouw interieur. Dit moderne wandkleed heeft een ontzettend bijzondere kleurencombinatie, hierdoor is het een echte eye-catcher in jouw woning. Het wandkleed is gemaakt van een fluwelen stof waardoor deze veel luxe uitstraalt.
En wist je dat wij dit wandkleed ook in een sierkussen hebben? Hoe leuk om deze met elkaar te combineren?!

HISTORISCHE FIGUREN

Ben jij helemaal weg van alle historische figuren? Wij in ieder geval wel! Binnen deze categorie hebben wij ontzettend veel mooie wandkleden die ook nog eens erg leuk met elkaar te combineren zijn! Zie hieronder een aantal voorbeelden die wij mooi bij elkaar vinden passen, maar klik vooral verder voor onze gehele collectie.

IBIZA SFEER

De Ibiza sfeer blijft nog steeds een trend. En ook wij houden hiervan! In onze uiteenlopende collectie vind je meer dan genoeg mooie wandkleden gemaakt van zeegras, jute of andere natuurlijke materialen. Deze zijn gemakkelijk te combineren met iedere kleur die jij op je muur hebt, maar ook met de leukste accessoires. Neem dus snel een kijkje!

Wil jij het ook extra gezellig en sfeervol maken in huis? Klik dan hier voor ons hele assortiment!

Stijlgids-2020
Stijlgids-2020

Ontvang je gratis stijlgids 2020 bij inschrijving op de nieuwsbrief!

Geef een reactie