Top 5: Urban cotton wandkleden

Top 5 Urban cotton wandkleden

Heb jij nog een lege muur in je interieur en wil je deze leuk decoreren? Een wandkleed fleurt je muur helemaal op en het is direct een hippe eye-catcher in huis. De wandkleden van het merk Urban Cotton hebben allemaal een mooie (foto)print en zijn gemaakt van 100% biologisch katoen waardoor ze van zeer zware kwaliteit zijn. Shop de collectie nu online of kom langs in onze showroom!

1. Wandkleed the look

Je maakt je interieur pas echt persoonlijk en origineel door het toevoegen van echte eye-catchers. Dit ontwerp is er echt zo één. De zware katoenen stof creëert dit echte uban feel en de neutrale, en de stoere tinten zorgen ervoor dat het ontwerp in iedere interieurstijl past. Het wandkleed The Look is heel geschikt voor je woonkamer, hal of slaapkamer! Shop het wandkleed online en betaal achteraf met AfterPay!

2. Wandkleed Doodles

Dit wandkleed is een echte blikvanger in de ruimte. Het wandkleed is ontworpen door grafisch vormgever en kalligraaf Mientje. Zij is altijd bezig met letters en vooral met lettervormen. Ze houdt ervan om structuren en patronen te maken met vormen die van letters afgeleid zijn. Het is dan juist de uitdaging om de tekst nog te kunnen lezen, wat het werk spannend maakt. Met wandkleed Doodles is het eigenlijk net zo, maar dan met figuren. Ze heeft fantasie de vrije loop gelaten, de inkt het verhaal laten vertellen. Het gevolg is dat je er oneindig veel in kunt zien!

Doodles3

3. Wandkleed Lady in red – limited edition

Maak kennis met de Lady in Red, een intrigerend portret geïnspireerd op het nummer “The Other Woman” van Nina Simone. Het opvallende ontwerp van dit Limited Edition wandkleed is gemaakt door kunstenaar Charlotte Greeven en vervaardigd met inkt, waterverf en glitterpigmenten. Charlotte houdt van unieke mensen en laat zich graag inspireren door schoonheid, modefoto’s en muziek. Dit elegante, Limited Edition wandkleed van Urban Cotton vormt een ware eye-catcher in ieder interieur!

4. Wandkleed Ophelia

Maak kennis met de mysterieuze Ophelia, haar naam is geïnspireerd op een personage uit Shakespeare’s Hamlet. Dit elegante en opvallende waterverf portret van Oost-Indische inkt is gemaakt door ontwerpster Charlotte Greeven. Zij houdt van unieke mensen met bijzondere karaktertrekken en laat zich graag inspireren door schoonheid, modefoto’s en theater. Het wandkleed Ophelia is met haar opvallende karakter een waar statement in elk interieur. Styling tip: combineer Ophelia met zachte achtergrond tinten en laat deze subtiel terug komen in je accessoires. Zo creëer je een frisse en Scandinavische uitstraling.

Ophelia3
Fiori Giganti3

5. Wandkleed Fiori giganti

Het wandkleed Fiori Giganti, een explosief waterverf portret van een weelderige tuin in bloei vol fictieve bloemen. Ontwerpster Charlotte Greeven creëerde Fiori Giganti tijdens haar verblijf in Rome, een stad vol extremen; van smerige straten tot prachtige architectuur. De ruige schoonheid van deze stad schemert door in haar werk. Het wandkleed Fiori Giganti is met de diepe kleuren en romantische karakter een warme eye catcher in elke ruimte. Styling tip: combineer Fiori Giganti met een contrasterende kleur uit het boeket en stijl het met groene planten. Zo creëer je een natuurlijke en moderne uitstraling in ieder vertrek.

Natuurlijk hebben wij nóg meer hippe wandkleden in ons assortiment! Benieuwd? Klik dan hier voor de hele collectie!

Stijlgids-2020
Stijlgids-2020

Ontvang je gratis stijlgids 2020 bij inschrijving op de nieuwsbrief!

Geef een reactie