Pimp jouw kast met kastknoppen van Doing Goods

Pimp Jouw Kast Met Kastknoppen Van Doing Goods Uitgelichte Afbeelding

Ben jij op zoek naar de leukste kastknoppen om jouw huiskamer, slaapkamer, hal of kantoor extra gezellig te maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In onze collectie vind je de meest originele kastknoppen die erg stijlvol en hip zijn! Hieronder vind je een aantal van onze favorieten, maar bekijk vooral de gehele collectie bij ons online.

KASTKNOP DIER

Wij hebben super veel verschillende knoppen om jouw kastdeur in een handomdraai extra op te leuken. In onze collectie vind je onder andere kastknoppen van dieren. Wat vind jij ervan om jouw kast mooi te maken met een gouden kastknop in de vorm van een olifant of een schattige queen bee?!

Kastknop Monkey

SHOP HIER >

olifant-knop

SHOP HIER >

Kastknop Queen Bee 2

SHOP HIER >

KASTKNOP STARRY NIGHT

The stars and the moon; de nieuwe collectie van Doing Goods is geïnspireerd op al het moois dat het universum ons te bieden heeft. Zo hebben ze ook weer de nieuwste kastknoppen in de vorm van sterretjes en manen. Erg leuk om te combineren met bijvoorbeeld het opbergdoosje uit dezelfde collectie. Shop ze nu bij ons online!

Kastknop Morgan Moon 5

SHOP HIER >

Kastknop Starry Night 2

SHOP HIER >

Kastknop Oda Star

SHOP HIER >

DÉ MUSTHAVES OM JOUW KAST OP TE PIMPEN!

De musthaves om jouw kast op te pimpen vind je in onze collectie! Onze kastknoppen zijn multifunctioneel. Je kunt met deze items niet alleen jouw kast extra leuk maken, maar je kunt deze ook aan de muur ophangen als kapstokhaakje! Een aantal van deze knoppen zijn zelfs verkrijgbaar in twee afmetingen. Erg leuk om met elkaar te combineren, maar maak vooral de mooiste combinaties met onze andere haken.

zeepaard-3

SHOP HIER >

Kastknop Forest Fawn

SHOP HIER >

jana handknop

SHOP HIER >

Wil je graag nog meer van onze Doing Goods collectie zien en wil jij de mooiste combinaties maken? Klik dan snel hier! Bij ons online vind je namelijk ontzettend veel items die jouw interieur net wat gezelliger en knusser maken. Shop online en betaal achteraf via Klarna. En wist je dat je bij ons profiteert van gratis verzending boven de €75,00?*

[thrive_leads id=’47773′]