Mix and match met Notre Monde!

Notre-Monde

Niets is leuker dan items mixen en matchen. Wij houden ervan! De collectie van Notre Monde bestaat uit tafels, dienbladen en spiegels en is super stijlvol! Ben jij benieuwd naar hoe je deze collectie kunt stylen? Laat je dan inspireren!

notre monde dienbladen

NOTRE MONDE

Notre Monde is een super inspirerend merk en is ontstaan uit het idee om unieke, functionele voorwerpen te creëren die zijn geïnspireerd op reizen, de natuur en de prachtig eenvoudige voorwerpen die in het dagelijkse leven worden aangetroffen. Het merk is in 1997 opgericht door kunstenares Dawn Sweitzer. Vandaag de dag zijn er prachtige collecties met prachtige patronen en texturen. Alles wordt met de hand afgewerkt. Hierdoor zijn het stuk voor stuk unieke items. Precies waar wij van houden!

DIENBLADEN

Dawn Schweitzer haalt dus haar inspiratie overal vandaan. Met name de kleine dingen in de wereld inspireren haar, zoals mooie muziek, mensen in haar omgeving en een goed boek. Maar ook haar vele reizen over de hele wereld vormen een grote inspiratiebron. Hieruit is bijvoorbeeld een prachtige collectie dienbladen ontstaan. Het Black Beads dienblad is hier een mooi voorbeeld van. Dit dienblad is geïnspireerd op de cultuur en kleding van stammen uit Afrika en Indonesië. De stippen op het dienblad staan symbool voor een kralenketting die vaak door stamleden gedragen wordt.

TAFELS

Het leukste aan de collectie van Notre Monde is dat de dienbladen precies passen op de tafels. Hierdoor kun je met de dienbladen jouw tafel een uniek en eigen karakter geven. De hoge rand van de tafel zorgt ervoor dat de dienbladen er precies invallen, hoe leuk! Uiteraard zijn de tafels ook leuk zonder dienbladen. De Round Tray Tables (afb.1) zijn gemaakt van zwart staal waardoor ze een industriële uitstraling hebben. De grootste tafel heeft aan de onderzijde een uitsparing waardoor je de kleine tafel gemakkelijk onder de grote kunt schuiven voor een leuk speels effect.

Ook heeft Notre Monde mooie bijzettafels met rechthoekige vorm. Het frame is gemaakt van zwart staal. Hierdoor is deze bijzettafel set ideaal te combineren in elk type interieur!

SPIEGELS

Naast deze leuke dienbladen en tafels, heeft onze Notre Monde collectie ook prachtige spiegels. Al deze spiegels hebben een bijzondere twist. Het glas van de Clear Mirror spiegel is namelijk niet helder, maar vertroebeld. Deze spiegels zijn een intensief verouderingsproces ondergaan.

Benieuwd naar de gehele collectie van Notre Monde? Bekijk deze hier! Combineer de Notre Monde collectie samen met onze Claudi kussens voor een stijlvol interieur!