Laat jouw woonkamer groter lijken met deze tips

Laat Jouw Woonkamer Groter Lijken Met Deze Tips Uitgelichte Afbeelding

Hoe kun je het beste een smalle of kleine woonkamer inrichten of groter laten lijken? Dat is een vraag die vele van ons zich stellen. Er zijn enkele slimme manieren voor het inrichten van een kleine woonkamer, waardoor deze optisch groter lijkt. Wanneer je rekening houdt met onderstaande tips kom je al heel ver! Lees snel verder!  

TIP 1: GEBRUIK LICHTE KLEUREN

Door gebruik van donkere kleuren in huis maak je het gelijk erg knus, maar deze kleuren zorgen er ook voor dat de ruimte juist wat kleiner lijkt. Lichte kleuren daarentegen reflecteren het licht en zorgen er daarom voor dat je kamer groter oogt. Dat wil jij toch ook? Optisch een groter huis creëren.

Draaifauteuil Calista

SHOP HIER >

wandhanger-kasbah-polar-bear

SHOP HIER >

ornament-nikkel-op-voet

SHOP HIER >

TIP 2: MAAK GEBRUIK VAN GLAZEN VOORWERPEN

Glazen voorwerpen in jouw woning zorgen ervoor dat je ruimte nóg groter oogt. Dit komt, omdat je hier doorheen kunt kijken en dit meubilair niet zo groot oogt in je woning. Daarnaast is glas ook het perfecte materiaal wat het licht uitstekend weerkaatst. En daarbij is het materiaal glas ontzettend hip en zal het erg mooi staan in jouw woning!

Tafellamp-arturan-glas-smoke
SHOP HIER >
Hanglamp-julia
SHOP HIER >
Windlicht zwart 1
SHOP HIER >

TIP 3: GROOT MEUBILAIR (OP POOTJES)

Wanneer je kiest voor meubilair wat op pootjes staat, lijkt je kamer automatisch ruimer. Als je voor banken tot op de grond kiest, lijkt je ruimte kleiner en lijkt het alsof het sneller “vol” staat. En dat is natuurlijk niet de bedoeling.

TIP 4: SPIEGELS

Nóg een goede tip van ons is om gebruik te maken van spiegels. Deze hippe items geven je direct het idee dat je ruimte dubbel zo groot is omdat je dat zien, maar ook omdat spiegels het meeste licht weerkaatsen. Grote spiegels, kleine spiegels, vierkante-, of verschillende vormen. Het maakt niet uit. Deze wanddecoratie is perfect voor in jouw woning. En wist je dat wanneer je deze aan de muur hangt je nóg meer ruimte creëert? Probeer het maar eens!

Spiegel-schelp-wit-celia-2
SHOP HIER >
spiegel-sino
SHOP HIER >
spiegel-bita
SHOP HIER >

TIP 5: KIES VOOR GROTE ACCESSOIRES

Wij begrijpen dat het leuk is om je woning gezellig aan de kleden met de meest mooie en hippe woonaccessoires. Maar houd er rekening mee, dat wanneer je hier teveel van gebruikt het erg rommelig kan worden in je huis. Gebruik daarom wat grotere accessoires! Zie hieronder onze favorieten!

Offermand-schelp-lio
SHOP HIER >
Kandelaar Reen 1
SHOP HIER >
vaas-antiek-brons-1
SHOP HIER >

Ben je op zoek naar nog meer leuke items voor in jouw woning? Klik naar onze website van Pure Wood!

[thrive_leads id=’47773′]