Zo voeg je goud toe in je interieur!

Zo voeg je goud toe in je interieur

Wil jij een rijke en luxe uitstraling in huis? Geef je interieur dan een tikje glamour met de kleur goud! Deze kleur is niet alleen mooi om naar te kijken, maar zorgt ook voor veel warmte en sfeer in huis. Denk aan goud in een mooie print, in bijzondere combinaties van kleuren in een stof, in materialen of in accenten. Ga voor combinaties waar je zelf misschien niet meteen aan zou hebben gedacht! Benieuwd hoe? Lees dan snel verder!

825034 Wandtafel1

1. RICHMOND CALLOWAY WANDTAFEL

Deze wandtafel van het luxe merk Richmond is een super stijlvolle wandtafel waarbij goud op een subtiele manier wordt toegevoegd aan jouw interieur. Het blad is gemaakt van een gegoten aluminium blad in een champagne goudkleur. Dit wordt gecombineerd met een frame van zwart gepoedercoat staal. Door deze kleuren met elkaar te combineren geef jij jouw interieur een stoere en toch warme uitstraling.

2. FAUTEUIL NEVIS

Bijzondere stoffen kunnen je interieur een mooie upgrade geven. Kies een mooie fluwelen stof op een bank of relaxstoel en laat dit de eye-catcher in je interieur zijn. Fauteuil Nevis is een heerlijke fauteuil dit ontzettend zacht aanvoelt. De fauteuil heeft een golden plated frame waardoor je op een subtiele manier goud kunt toevoegen aan jouw interieur.

Fauteuil Nevis blauw
Alu art portret woman beautiful

3. ALU ART PORTRET WOMAN BEAUTIFUL

Wil jij een groter gebaar maken? Kies dan een prachtig portret en hang hem op een prominente plek op in huis. Dit mooie AluArt schilderij is gemaakt van aluminium en een echte blikvanger in huis! De combinatie van goud en zwart maakt dat dit schilderij in veel interieurs past en een luxe, rijke uitstraling heeft.

4. RICHMOND VAAS JULIAN

Een vaas met een gouden randje, dat is vaas Julian van Richmond. Deze vaas heeft een mooi goud accent zodat je op een subtiele manier toch deze kleur kunt toevoegen in jouw interieur. Wat de vaas nóg bijzonderder maakt is de groene krokodillenprint.

krokodillen vaas
Sierkussen Claudi Sperenza

5. SIERKUSSEN CLAUDI SPERANZA GOUD

Het toevoegen van gouden sierkussens aan je interieur voor meer warmte is altijd een goed idee. Dit sierkussen van Claudi voelt rijk aan en heeft een mooie luxe uitstraling. En wat de kussens van Claudi uniek maakt, is dat ze speciaal voor jou gemaakt worden!

6. VLOERLAMP GOUD

Deze vloerlamp mag niet ontbreken als jij van goud houdt! Het is een prachtig subtiel lampje die prachtig staat naast een bank of fauteuil. Zo heb jij altijd genoeg licht en kun jij genieten van een goed leesboek!

vloerlamp goud

Ben jij op zoek naar nog meer gouden items? Klik dan hier en laat je inspireren!

[thrive_leads id=’47773′]