Woonstijl: oude meesters

Uitgelichte Afbeelding

We gaan terug naar de kunstgeschiedenis met oude meesters. Denk aan Rembrandt van Rijn, Leonardo da Vinci, Johannes Vermeer of Vincent van Gogh. We halen steeds vaker deze wereldberoemde schilderijen in ons interieur, dit in combinatie met een moderne twist. In deze blog lees je op welke manier je de woonstijl oude meesters in jouw interieur kan halen!

OUDE MEESTERS

Als je denkt aan oude meesters denk je waarschijnlijk aan een oude en klassieke vormgeving, maar dat is bij deze items zeker niet het geval! Portretten die worden afgedrukt op glas of aluminium geven in een handomdraai een hele andere sfeer en uitstraling aan jouw woning. Juist in de hedendaagse inrichtingen zijn de kunstwerken helemaal op hun plek. De bekende werken roepen een knusse en huiselijke sfeer op en passen daardoor goed in vele interieurs. De afbeeldingen van onze oude meesters zijn aan ieder interieur een juiste toevoeging.

ORIGINELE OUDE MEESTERS IN JOUW INTERIEUR

Hoe gaaf is het bekende schilderij ‘het meisje met de parel’ van Johannes Vermeer op een kussen? Of een reproductie van de twee gehuwden Marten Soolmans en Oopjen Coppit van Rembrandt van Rijn als wanddecoratie? Haal deze oude meesters nu in je interieur! Op deze manier zorg je voor een klassiek statement bij jou in huis.

Sierkussen Vrouw Met Kraag2

SHOP HIER >

Marten Oopjen

SHOP HIER >

Sierkussen Meisje Met De Parel

SHOP HIER >

OUDE MEESTERS IN EEN MODERN JASJE

Toch op zoek naar een oude meester met een moderne twist? Dan zijn deze items perfect voor jou. De moderne twist van de klassieke schilderen zorgt voor een unieke sfeer in je huis. Heb jij nog een lege muur in je woning, die je graag op zou willen leuken? Dan zijn deze wandkleden wellicht wel iets voor jou?! En hoe leuk is het om je sierkussen erbij te matchen?

Wandkleed Velvet Selfie

SHOP HIER >

Wandkleed Velvet Selfie 2 Mona Lisa

SHOP HIER >

Chewing Gum

SHOP HIER >

KONINKLIJKE DIEREN

Ben jij een echte dieren liefhebber? Dan zijn deze Alu Art schilderijen van koninklijke dieren echt wat voor jou! Deze schilderijen zijn gemaakt van aluminium en verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Het zijn echter eye-catchers aan jouw muur.

Alu Art Royal Bunny

SHOP HIER >

Aluart Royal Dogue De Bordeaux

SHOP HIER >

Alu Art Royal Labrador 2

SHOP HIER >

Wil je nóg meer items zien die passend zijn in de woonstijl: oude meesters? Klik dan hier! En ben je benieuwd hoe wij de items in verschillende woonstijlen combineren? Maak dan een afspraak om een kijkje te nemen bij ons in de showroom. Laat je inspireren en adviseren door onze medewerkers!

[thrive_leads id=’47773′]