Welk type vloerkleed past bij jou?

Welk type vloerkleed past bij jou

Een vloerkleed zorgt voor veel sfeer in huis, heerlijk warme voeten én is geluiddempend! Maar hoe kies je nou het juiste vloerkleed? Ze zijn namelijk verkrijgbaar in diverse kleuren, afmetingen én prints! Wij laten je zien welk type vloerkleed bij jou past in huis!

JUISTE AFMETING

Meet vooraf hoe groot het vloerkleed zou moeten zijn. Wanneer je het lastig vindt om het juiste formaat te bepalen, kun je werken met kranten. Leg deze gespreid over de vloer totdat jij jouw perfecte formaat hebt. Op die manier krijg je de juiste indruk van de ware grootte! Het leukste aan onze vloerkleden is dat ze verkrijgbaar zijn in diverse afmetingen en vormen.

BEPAAL DE KLEUR

Wanneer je het juiste formaat bepaalt hebt, is het tijd om te kijken welke kleur mooi past in jouw interieur. De kleur zorgt namelijk voor de sfeer en juiste uitstraling in huis! Kies dan ook een kleur op basis van je eigen woonstijl. Wanneer je houdt van minimalistisch design en natuurtinten, staat een effen vloerkleed in een rustige tint mooi. Wil je juist een statement maken in jouw interieur? Kies dan voor een knalkleur! Liever iets ertussenin? Wat dacht je dan van het Desso vloerkleed Shadow? Deze is namelijk verkrijgbaar in de kleuren fuchsia, groen, donkerblauw, terra en oker. Door het dessin verloop van kleur en de vintage look is dit kleed een prachtige blikvanger, maar wél op een sierlijke manier.

PRINTS, PRINTS & PRINTS

Een chique patroon of mooie print kan een eenvoudig kleed een échte blikvanger maken. Het vloerkleed Casablanca is er zo eentje! Perfect voor als je op zoek bent naar een rustige kleur met opvallend patroon. Het handgeweven vloerkleed heeft flosjes aan de zijden voor een speelse uitstraling.

TRENDY VLOERKLEDEN

Kiezen maar! Benieuwd naar welk kleed bij jouw smaak en interieur past? Bekijk dan onze gehele collectie hier. De Pure Wood collectie is online verkrijgbaar, maar er is ook een selectie te zien in onze showroom.

[thrive_leads id=’47773′]