Tropical safari: de leukste items voor bij jou thuis

Tropical-safari-de-leukste-items-voor-bij-jou-thuis

Ga met ons mee op een tropische safari met handgeweven manden, neutrale kleuren en accenten van dieren in het wild. De natuur in huis halen met al zijn unieke elementen kan een enorm statement geven in huis. Het is het meest unieke interieurthema dat nu niet meer weg te denken is. Wil jij dat ook? Wij geven je enkele tips om dit thuis te creëren!

KLEUREN, PATRONEN EN TEXTUREN

Het mooie aan het tropical safari thema is de schat aan kleuren, texturen en patronen waaruit je kunt kiezen. De Afrikaanse savanne en het tropische ecosysteem zijn rijk aan warme, neutrale kleuren. Deze kunnen een goede basis zijn voor een opvallend Afrikaans decor met bijvoorbeeld maskers op standaard en grote huisplanten. Zo kun jij ook in een stedelijke omgeving je eigen jungle creëren. Om dit te creëren zijn natuurlijke elementen essentieel. Kies voor meubels en accessoires gemaakt van bamboe of rotan voor het tropische gevoel.

AUTHENTIEKE SFEER

Je kunt ver gaan met dit thema, maar je kunt het thema ook subtiel gebruiken en het opnemen in je bestaande interieur. Je kunt dit bijvoorbeeld doen door jouw donkere, houten vloer aan te kleden met een hoogwaardige zebrahuid. Het is een opvallend statement-item dat elke kamer extra pit en elegantie kan geven. Zebraprints zijn goed te combineren met andere prints. Accenten van bijvoorbeeld dieren in het wild, geweven manden en groene accessoires benadrukken het thema, zonder te overdrijven, terwijl ze tóch zorgen voor een authentieke sfeer.

MODERN INTERIEUR

Heb jij een modern interieur? Gebruik dan zachte hints van hout en voeg kamerplanten toe om het strakke interieur wat warmer te maken. Omdat dit interieur vaak wordt gedomineerd door een effen kleur, kun je verschillende patronen en texturen gebruiken zonder dat het een rommelig effect geeft. Decoratieve kussens met tribal patroon of dierenprints kunnen de plek extra sfeervol maken. Maar denk ook aan een paar leuke decoratie items die onder dit thema vallen. Een stapel vintage safarikoffers, verschillende planten en mooie huiden maken je interieur helemaal af!

Ben jij nog op zoek naar leuke decoratie items? Klik dan hier! Shop online en betaal achteraf met Klarna!

[thrive_leads id=’47773′]